10.06.2007 – Jämsänkoski.

Näyttelypäivämme alkoi päivällä, puoli yhdeltätoista, kehämme alkoi klo 11.30 (tai sen olisi pitänyt alkaa, mutta tuomari oli hieman myöhässä), mutta paikalla piti tuttuun tapaan olla tuntia ennen kehän arvostelun alkamista.

Kingi oli innokkaana näyttelypaikalla & ääntäkin lähti välillä, välillä taas nukuttiin ihan rauhassa kevythäkissä. Sää oli lämmin & aurinko paistoi, eikä Kingille maittaneet makupalat (nakit & lihapullat), eikä sitä kamalasti kiinnostanut muutenkaan esiintyminen, tämä siis oli ennen kehämme alkua, kun yritin saada poikaan vähän kontaktia.

Kingiä vähän harjailin ennen kehään menoa, joka kyllä jännitti aika paljon, kun luulin, että esiintyminen menee ihan huonosti, kun ei poikaa kiinnosta.

Aluksi avoimen luokan urokset menivät kehään (me mukaanlukien siis) niin Kingiä alkoi vähän kiinnostaa makupalat, mutta ei ihan tarpeeksi, se meni kuitenkin nopeasti ohi, kun oltiin pari kierrosta muiden joukossa juostu.

Kingi kyllä yllätti minut toden teolla, kun oltiin yksittäisarvostelussa. Kingi esiintyi erinomaisesti, seisoi nätisti & juoksikin ihan hyvin. Vielä kun kysyin siltä, että ”Missä mummo on?” niin johan pojan ilme muuttui tarkkaavaiseksi. :’D (arvostelussakin kehuttiin esiintymistä. ^^)
Harmiksi tuomari piti enemmän kevyemmistä collieista, kuin mitä Kingi on, joten laatumaininta oli täten hyvä, eli saimme sinisen nauhan. Arvostelussa oli kuitenkin muita hyviä seikkoja, laitan arvostelun myöhemmin sivuillemme.

Yksi ajatus artikkelista “10.06.2007 – Jämsänkoski.”

  1. Hei hyvinhän teillä meni! :> Taidat tietää miten kassupojalla ja iinalla kävi? No mutta onnea tuloksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *