18.06.2007 – TOKO- treeneissä.

Juuri ja juuri kerittiin treeneihin, eikä oltu pahasti myöhässä, mutta hieman aikaisemmin oltaisiin kyllä voitu tulla.

Treenit aloitettiin ringillä, jossa pujoteltiin toisten koirien välistä. Kingi oli kovin kiinnostunut muista koirista, eikä paljoa katsekontaktia ottanut, mutta silti käveli vierellä, eikä vetänyt eteenpäin kovasti – siitä on paljon aikaa, kun viimeksi ollaan tälläistä treeniä tehty, mutta hyvä harjoitus se kuitenkin oli. ^

Välillä oltiin vastakkain kaksi riviä, käveltiin vastakkain ja välillä taas pistettiin ”keskelle” maahanmeno yms. harjoituksia. Luoksetulo- harjoitus ei mennyt kamalan hyvin, tai Kingi kyllä osaisi sen paremmin, muttei sattunut tällä kertaa kiinnostamaan – kiinnostavia hajuja & koiria paikalla, sekä ihmisiä. No, lyhyemmällä matkalla se tuli kuitenkin eteen ja sen jälkeen palkkaus – kyllä se tästä lähtee taas.

Paikalla oli myös Raynoor- nimellä pitkä- ja lyhytkarvaisia collieita kasvattava kasvattaja. Siinä vähän juteltiin, hänellä oli mukana lk collie.

Treenit meni vähän niin ja näin, välillä otettiin hyvinkin kontaktia, mutta suuri aika meni siihen, että sählättiin sitä sun tätä, mutta eiköhän tuokin tuosta vähän ”rauhoitu”, kun ikää & kokemusta tulee lisää. Treenien loppuvaiheessa & silloin, kun oltiin jo lähdössä, niin Kingi alkoi vähän rauhoittua & luulen, että olisi totellutkin paremmin, kuin treeneissä siinä vaiheessa. ;’]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *