29.06.2007 – Toko & näyttely harjoittelua iltalenkillä.

Menimme ”iltalenkillä” eräälle kentälle harjoittelemaan enimmäkseen näyttelykäyttäytymistä, seisomista & juoksemista. Mukana olivat siis Hasse (Zinnia’s Hanoi Rocks) & Kingi, sekä äitini. Minä harjoittelin ensin Hassen kanssa, sen jälkeen äiti Kingin kanssa ja sen jälkeen oltiin yhtäaikaa, välillä vaihdettiin koiria.

Kingi esiintyi aika nätisti äidinkin esittämänä, toivottavasti niin käy Oriveden näyttelyssäkin, kun minä en pääse sinne Kingiä kehään viemään itse. Noo, kyllä toi poika on ainakin nälkäisenä lahjottavissa nakeilla, jos ei sitä muuten saa tuollaisissa ”kiperissä” paikoissa käyttäytymään :’DD Hassekin meni aika nätisti, se on kyllä hieman nopeampi ravaamaan, kuin Kingi. Kingiä saa hoputtaa ja Hassea pitää yrittää hidastaa, ettei se ala laukkailemaan. 😀

Näyttely harjoitusten jälkeen otin Kingin kanssa muutamia tokoliikkeitä.

Aloitin paikallaanmakuulla, joka ei sujunut ensimmäisellä yrityksellä oikein (nousi seisomaan, ennen kuin palasin viereen.), mutta kun palasin koiran luo ja laitoin uudelleen maahan ja menin vajaan 10m päähän koirasta (kenttä ei siis ollut kovin suuri..) niin pysyi ihan nätisti paikallaan, kunnes palasin takaisin. Vajaan minuutin paikallaanmakuun tein. Pidempää en tehnyt, sillä Kingillä tuo paikallaanmakuu ei ole sen parhaimpia liikkeitä, ei se jaksa kovin pitkää aikaa vielä maata paikallaan. (vaikka joskus on kotona, ilman mitään häiriötekijöitä odottanut neljä-viisikin minuuttia) Vielä kun oltiin taajamassa & koiria meni lenkkeillen ohitse, hyvää harjoitusta oli siis.

Seuraaminen meni ihan ok, pitäisi vaan saada tuolta tuo käsi- liikkeen kanssa pois, kun tuo on yhdistänyt käsiliikkeeni (käsi kaulan lähelle) seuraamisliikkeeseen ja jos lasken käden, niin hiipuu se katsekontaktikin jonkin verran, mulle sattunut pieni moka, kun oon aina pitänyt sitä siinä. 😀 Toivottavasti saan tuon seuraamaan yhtä hyvin ilman tuota kättäkin. ^^ Tänään en ottanut liikkeestä maahanmenoa tai liikkestä seisomista – vaikka niissäkin toki olisi hiottavaa.

Luoksetulo sujui tosi hyvin, tultiin vauhdikkaasti & perusasentokin oli hyvä luoksetulon yhteydessä. Hyvin sujui, vaikka muita koiriakin meni ohi.

Harjoitusten jälkeen lähdimme kotiinpäin ja matkan varrelle osui aivan ihana venäjänvinttikoira. Se oli noin vuoden ikäinen. En ole oikein tutustunut ennen venäjänvinttikoiriin, mutta ainakin tämä koira oli valloittava persoona, se tuli nuuskimaan mun kädetkin, kun niissä ilmeisesti tuoksui vielä nakki. :’D Kingi ei oikein innostunut leikkimään sen kanssa, mutta nuuski kyllä mieluusti. Hasse sen sijaan leikki tämän uroksen kanssa Kinginkin edestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *