30.09.2007 – treeneissä?

Aamulla kävin Kingin kanssa pellolla, näin tehdään meillä yleensä aamuisin. Kingi tekee sinne asiansa ja juoksentelee hullun lailla. Nyt oli vielä kiva juttu kun pelto oli käännetty niin takaisin sisälle tultiin kivan kuraisena, joten koiraa piti vähän huuhdella vedellä sitten.

Päivemmällä mentiin, tai meidän piti mennä tottis harjoituksiin, mutta eihän siellä sitten ollutkaan ketään paikalla. Jäimme kuitenkin Kingin ja kaverini kanssa sinne harjoittelemaan, kun muutama agilityestekin löytyi.

Kingi oli kovasti kiinnostunut hajuista ja muista sellaisista, mutta alkoi kuitenkin olla innostunut minustakin vähän aikaa haisteltuaan. A- este mentiin hienosti, mutta kontaktit meinattiin välillä hypätä yli. Laitoin sitten kontaktipinnalle muutaman makupalan, että jarruttelisi ja söisi niitä siitä, eikä hyppelisi liian aikaisin pois. – muutaman harjoituksen jälkeen se meni jo ilman makupaloja kontakteille asti. : D Olin kyllä tosi iloinen, kun muuri löytyi jätettynä myös sinne pihalle, päästiin kokeilemaan Kingin kanssa sitäkin. Keinua harjoiteltiin moneen kertaan myös, ihan yksittäisenä esteenä, kun sitä ei olla paljoa otettu aikaisemmin. Kaverini piti keinusta kiinni, ettei se keikahtanut kamalan nopeasti parilla ekalla kerralla, kun Kingiä jännitti se, pari kertaa se hyppäsikin pois keinulta, mutta loppujen lopuksi mentiin vielä ilman avustajaakin hyvin, vaikka keinulta yritettiin kyllä tulla alas sen laskeudutta maahan melkoisen nopeastikin. Pidin siis Kingiä kaulapannasta kiinni, kun keinua mentiin.

Tokoilua ei muuten paljoa harjoiteltu, lukuunottamatta tokohyppyä, joka olisi mennyt muuten tosi hyvin, mutta Kingille hajut oli tänään suhteellisen mielenkiintoisia, joten hypyn jälkeen ei muuta kuin nenä maahan. Saatiin kuitenkin moni myös onnistunutkin suoritus, eikä nenä käynyt silloin maassa. 😀

Silloin, kun Kingi alkoi väsyä tokoiluun niin lähdettiin vähän kävelemään mettään. Kingi juoksi vapaana ja otettiin taas ”kotihakua”. Eli kaveri juoksi piiloon ja koira oli innoissaan lähtemässä perään etsimään, ja ääntäkin lähti kun ei meinannut päästä, tuli niin kova hätä, että mihin se toinen ihminen hävisi. 😀 Kingi oli kyllä aivan innoissaan kun se sitten pääsi vapaana juoksemaan sinne perään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *