01.08.2008 – koiraleirillä.

Tänään palailtiin koiraleiriltä, jossa olin kuluneen viikon, maanantaista perjantaihin. Mukanani ei ollut tällä kertaa Kingi, vaan äitini koira Hasse. (Zinnia’s Hanoi Rocks)
Monesti sain kuulla, että miksei Kingiä ole mukana ja on kuulemma ihan hassua nähdä tommonen ruskee koira mun kanssa, mutta kyllä Hassenkin kanssa oli kivaa! =)

Hassen kanssa päästiin kokeilemaan ihan ensimmäistä kertaa agilityesteitä, tutustuttiin putkeen, hyppyihin, A -esteeseen, puomiin, pussiin, keppeihin.. Hasse suoriutui kaikista esteistä pienellä suostuttelulla ja rataakin päästiin leirikisoissa menemään. Saatiin jopa KUMA. (jonka tosin sai kaikki osallistujat tietääkseni, mutta kiva kumminkin :’D) Välillä koira kuumeni radalla, mutta muuten oli kivaa kokeilla tuon kanssa ja se oma ohjaaminen oli kyllä vähän kökköä kun ei ole tullut tuota agilityä varmaan vuoteen harrasteltua, kyytiongelmien takii. ;<< Mut ehkä taas joskus!
Leirimätsärissä ja junior handlerissa ei oikein erikoisemmin pärjätty, Hasse kun on vähän arka tuomarin tutkittava, eikä se haukkuminen kehässä paljoa auttanut asiaa, mutta treeniä lisää ja mamman kanssa se paremmin kyllä menee..

Kahdeksan ottelussa (8-ottelu) päästiin kymmenen parhaan joukkoon, tarkemmat sijoitukset saatte myöhemmin. Kyseessä siis leirikilpailu, jossa on kahdeksan eri lajia ja niissä parhaiten pärjännyt pääsee koristelemaan leirikirjan ja saa kiertopalkinnon itselleen. Kaverini Henriikka & Piki voittivat kilpailun! Onnea! :)) Toiseksi tulivat Lyyti ja Redi ja kolmanneksi Nelli & Lola (meniköhän nimet oikein :D).

Mutta, tosiaan oli kivaa ja ensivuonna toivon mukaan tullaan taas sinne, Kingin kanssa. =))
Kiiitokset kaikille leiriläisille ja ohjaajillekkin, oli taas kiva leiri! (neljättä vuotta..)

— Kovan ikävän kouriessa, Kingiä kohtaan siis, sain innostuksen reenailla sen kanssa kotio päästyämme vähäsen ja ai että oli kiva vetää tuommosen koiran kanssa pari hyppyä ja keppejä, jonka kanssa on aikasemminkin tehnyt ja osaa ne kepitkin ilman ohjausta! 😀 Ja olihan tuota karvapallomöykkypusupoikaa ikävä<3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *