06.08.2008 – loma loppuu.

Viimonen kesälomapäivä lopuillaan, kylläpä taas on kesä menny vikkelään! Huomenissa pitänee jaksaa nousta aikasin kouluun..

No, viime aikoina ollaan kumminkin treenailtu jonkin verran, erilaisia kotiagijuttuja, muutaman hypyn ja keppien voimin. Tokopuolelta ollaan kaikkia alokasluokan juttuja vähän hiottu, seuraamista ja perusasentoa vahvistettu varmaan eniten. Paikallamakuuta TAAS ”unohtunut” treenata, mikä kumminkin ois se eniten harjotusta kaipaava meillä, voivoi mua!:D

Tänään kävästiin vähän normaalia pidemmällä lenkillä, metsässä. Välillä tuntu jo siltä, että ollaan eksytty,, mutta mutkittelun jälkeen löydettiin onneks takasin kotiinkin. : D Metsässä tein myös pari jälkeä Kingille, joka on alkanut tykkäämään siitä koko ajan enemmän. Nyt ”jäljet” sai odottaa mettässä hetken, ennen kuin mentiin sinne, mutta hyvin silti näytti menevän. Pikkuhiljaa tässä pitäis(?) varmaan vähentää noita makupaloja..

Niija ikkunoita pääsin peseen kahtena vikana päivänä vähän enemmän ja vielä on jotakin jäljellä viikonlopukskin!

Ihan kiva kesä oli kuitenkin loppujen lopuks, vaikka menikin vähän turhan nopsaan! (niinkuin aina..) 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *