24.08.2009 – tylsä treenikertomus.

Miten voikin mulle nykyään olla niin vaikeeta herätä aamuisin. ;o) Joo, on se ennenki vaikeeta ollu, mutta nyt mä vielä pidempään venytän ja sit oon ihan paniikissa aamuisin kun tulee niin kiire :–D Mut itepähän oon tyhmä ja valvon ja niin ! Ehkä mä tästä pikkuhiljaa voisin päästä koulu rytmiin.. ;–)

Koirajuttuihin takaisin, mitä me ollaan tehty, ei oo mitenkään erityisen paljon, mutta tämän päiväisestä voisin jotain mainita.

Mentiin semmoselle hiekkakentälle treenailemaan, siinä oli kyllä niin isoja kivenmurikoita, mitkä häiritsi välillä itteenikin reenatessa, mutta aattelin, että pakko saada vähän vaihtelua kotipihareeneihin. Treenailtiin perusasentoja, askel eteen – istu, askel taakse – istu, askel oikeelle -istu jne, myös vähän peppureenejä neliön kanssa kulmia harjoitellen (eli se askelaskel kääntyy ja istuu).
Muutaman luoksetulon otin, tarvis saada toi sivulletulo paremmaks, nyt se tekee näköjään tommosen tyhmän ison kierroksen tossa vasemmalla, ennenkö tulee. Otin sit niin, et ohjaan sen kädellä siitä silleen, että käyttää peppua ja kääntyy siinä nopeemmin, ehkä muutamalla toistolla saatais tää toimimaan paremmin, mut empä oo tähänkään tajunnu kiinnittää huomiota.
Seuraamisia, lyhyttä pätkää menee nätisti, pidempään pitäis reenatareenata.

Paikallamakuita ! Oon aika ylpee ittestäni, kun kerrankin jaksoin näitä reenailla myös. Otettiin jotain 30s – palkkaus – 1min – palkkaus – 30s – palkkaus. Minuutti oli pisin aika mitä otin tässä välissä, matkaa n. 20m. Pysy oikein hyvin !

Välissä lähdettiin vähän mettään, tein Kingille jäljen, n. 150 askelta. Jana löytyi tosi upeesti ! Vähän sitä alkuun mietiskelin, et mitenköhän menee nyt janan kanssa, kun viimeks se ei ollu niin hyvä, mut nyt oikeesti löysi melki heti sen ja lähti ajamaan jälkeä tosi kivasti !
Yhdessä välissä nokkaan tais tulla joku jäljeltä, kun pysähty ja lopetti jäljestämisen kesken ja alko vaan kattoon mua ja heilautteli hassusti päätään, mutta pyysin jatkamaan ja meni sit kumminkin hienosti loppuun asti ! Kulmat ihan jees, ne oli kyllä suht helppojakin.
Kivakiva, pitäis vaan alkaa jaksaa tekemään pidempää jälkeä ! Namia oli taas siellätäällä, niitäkin vois olla jo vähemmän, kun selkeesti K menee niitä pätkiäkin tosi hyvin, missä ei oo yhtään namia.

Tän jälkeen mentiin vähän samoilemaan ja käveltiin semmonen lenkki ja sit taas kun palattiin sen ”kentän” ohi, niin harjoteltiin taas makuita ! Ekalla kun jätin, niin nousi kummasti istumaan.
Semmoi 30s – palkkaus – 2min – palkkaus – 30s – palkkaus. Sit vapautta välillä ja sit uskalsin myös ottaa vähän piiloa, ensin vaan kävin siellä ja sit olin puoliminuuttia piilossa ja semmoi. Ollaan siis kotipihassakin menty piiloon jo useemman kerran. Mut tosi tyytyväinen, makuut suju tosi hyvin. :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *