19.09.2009 – kotitreenailuja.

Seuraamisia, perusasentoa, luoksetuloa, paikallamakuuta… mitäs vielä.. perunoidennostoa pikkuriikkisen.

Seuraamiset oikeesti aika kivaa jopa ! Ihmeen kivaa, yleensä ei näin hyvin. Mentiin vähän pidempää matkaa, olin tiellä ja siinä pääs vähän pidempääkin matkaa seuruuttaan, kehuin normia enemmän ja innostin, joten koissu oli kivasti mukana. Ehkä tää tästä pikkuhiljaa vois alkaa sujumaankin joskus !! Mut vielä paljonnnnnn reenittävää, tänääki noita sivulleaskelia ja seuraamista peruuttaen ollaan yritetty alkaa pikkusen harjottelemaan, tosin vähän heikolla menestyksellä, mut yritetäään !
Sit liikkeestä jättöjäkin muutama.
Tajusin taas vaihteeks, että oon liikkeestä seisomises jättäny itelle sen kädellä koskemisen koiran nekkuun (jätin namia siinä välillä) siihen ’pakkoliikkeeksi’, joten se nyt ohjaajalta pois.
Luoksetulo on aivan ihanan vauhdikas ja paras, mut sivulletulo on vähän jotenkin huono vielä, pitäis saada vielä parempaan asentoon lopussa, mut nää tätä hienosäätöä.
Paikallamakuu oli tosi hyvä, tosin vois olla vieläkin skarpimpi, mut ihan tyytyväinen oon tällä hetkellä, eilen makas 3min hyvin, tänään vajaan 2min (ei voinu kellottaa, koska puhelin oli hukassa koko päivän… kunnes löysin sen sängystäni – josta myös luulin etsineeni sitä jo moneen kertaan.. :D:D)
Et ihan kivasti, näitäkin pitäs vaan reenata enemmän erilaisissa paikoissa, kun nyt on ollu lähinnä omaa pihaa ja peltoa, ilman suurempia häiriöitä.

Joku päivä takaisinpäin käytiin jälkeilemässä ja hakuleirillä kun kuuntelin toisten juttuja vähän niin tajusin, että koiran pitäis ilmeisesti jäljestää silleen ku ihminen kävelee normaalisti, eikä silleen, että koko ajan peräjälkeen askeleet, joten tälläsiä älynväläyksiä jälleen ja nyt uusi treenattava juttu on se, että pikkuhiljaa vaikeuttaen ruvetaan reenimään tätäkin ja sit pitäis alkaa myös suunnittelemaan paljon paremmin ne jäljet, mitä lähen mettään tekemään, että minkä muotosta tulis ym, etten lähtis vaan summassa tallomaan jotain jännää.. : ))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *