02.11.2009 – päivittelemättömyyyyttä !

Oon jotenkin laiskotellut enkä oo jaksanut tänne rustailla tarinoita. Hasse on ollut mulla hoidossa viime viikon ja on sitten vielä tämänkin viikon. Äippä lähti ulkomaille, niin Hasse pääsi meille.

Kivaa ollut, koirat saaneet temmeltää melkein joka päivä tunnin jos toisenkin, leikkiä ja riehua vapaana ja pitää hauskaa. :–) Metsässäkin ollaan aina välillä käyty. Mut reenaamisen suhteen oon ollut patalaiska.

Joku päivä, en ees muista, että mikä, niin otin Kingin kanssa noutoja ja hyppynoutojakin kokeilin, jotka meni ihan kivasti. Pitää harjotella lisää sitä, että heitän kapulan tahallaan vinoon, niin koira hyppäis silti, eikä kiertäis estettä kun kapulakin meni vinoon… Muuta mainittavaa en siitä muistakaan.

Tänään Kingin kanssa lähinnä piettiin kivaa yhdessä, vähän seuraamista, oon antanu sille vähän pakotetta hihnan avulla seuraamisessa, en kauheesti tykkäää käyttää, eikä parane ottaa tavaks sitä, mutta tuntu muutaman kerran kun teki, niin koira vilkastu seuraamaan heti paljon paremmin ja sehän sen tarkotus kai onkin. ;–) Perusasentoja, seuraamisia, nopeita maahanmenoja, erittäin hieno luoksetulo ja lopuks pidettiin lelun kanssa erikivaa ! =)))

Hassen kanssa leikittiin myös lelulla vaan. Yritin myös sitä saada tajuamaan kantaa lelua käskystä naksun avulla. Pitäis kai alottaa ton harjotteleminen sillon, kun itellä on paremmat hermot ja sisällä. :–D
Hassehan on siis erittäin paljon lelujen perään ja tykkää kanniskella niitä luonnostaankin tosi paljon (toisin kuin Kingi ei niinkään paljon, mutta kyllä sekin.) , niin ei pitäis olla kovin vaikea homma.
Hassen kanssa myös vaan perusasentoja eteen, pepunkäyttöä vähän ja muutaman askeleen seuraamistakin. Tuppaa vaan edistämään. Luoksetulo on jees. Kiva, iloinen ja energinen otus tuo !

Oon kyllä huomannut, että poikien välit on jotenkin parantuneet tosi paljon tänä aikana, onko ne nyt kerran tai kaks ottaneet yhteen koko aikana. Kingi ainakin kovasti näyttää alistumisen elkeitä tuolle, varsinkin sisällä, ulkona ei sitten niinkään..
Niinja Kingi kokeili tuossa, kun Hasse oli ollut meillä pari päivää, että voisikohan hän sitten olla kuulematta käskyjä, kun tuo emäntä komentaa tota toista piskiä… kjehkjeh ! Mutta eipä pitkään kestänyt kumminkaan tuommonen peli, onneksi. ;–)

Muutama kuvanenkin viime viikon ajalta voisin pistää teidän iloksi, jos nyt tätä joku sattuu lukemaan… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *