30.11.2009 – tassu pipi.

Kingi on tässä nyt noin viikon verran (vai enemmänkin?) nuoleskellut tassuansa, ei oo kumminkaan konkannut tai mitään, että ihan neljällä jalalla kävellyt. Mä sit vähän pitkitin eläinlääkärille menoa, ennenkun tänään vasta soittelin ja päästiinkin sitten samana päivänä, että nähdään, mikä vika tassussa olis.

Pojan tassussa siis kynsinauha jotenkin auki ollut ja aatellut, että johtuu vaan siitä. Pidin sillä sitten sukkaa siinä ja lenkin jälkeen suihkuttelin vähän. (kurakelit!) Ei tuntunu kumminkaan paranevan kovinkaan, joten onneksi tänään sitten mentiin lääkärille.

Kingin varvas on siis ilmeisesti revähtänyt joku vauhdikkaampi päivä ja kynsikin oli sitten sen takia jotenkin päässyt tulehtumaan. Saatiin antibioottia, että tulehdus pääsee rauhottumaan ja kipulääkettä, että kipu vähän hellittäisi ja nuoleminen sitten kans vähenisi. Ja sukkaa pitää kans pitää edelleen jalassa sisällä.

Näin jatkellaan ilmeisesti vielä noin pari viikkoa – että revähdys parantuu kokonaan.
Voi Kingi parka, kun en aikasemmin jo tajunnut sitä viedä, mutta onneksi sentään nyt !

——————————————————————————

Ja sitten vielä jotain reenailuista… mitä oonkin harrastellu ihan luvattoman vähän ! Muttmutt nää kurakelit ja pimee ja wäää, ei tuol ulkona oo niin kiva olla tällä säällä, kun se mitä on ”pakko”.

Tottista ollaan aina välillä otettu vähäsen. Silloin kun Hasse vielä oli, niin pitää paikallamakuusta se mainita, että kun Kingi oli makaamassa ja mä piilolta palaamassa – iskä päästi Hassen sisältä ulos mun reeenatessa, niin KINGI PYSYI PAIKALLAAN MAASSA !!! Arvatkaa, olinko vähän äimänkäkenä, kun se ei lähteny leikkimään sillon Hassen kanssa ! Ja muutenkin K oli loisto makaaja sinäpäivänä.
Tää oli vaan pakko kertoa, vaikka aikaa tästä onkin jo kai muutama viikko :–D

Sit uutena juttuna keksin kun petsiessä jonkun profiilia selailin sattumalta (yleensä sielä kovin paljoo vietä aikaa kylläkään…) niin semmonen juttu, kun takaperin jalkojen pujottelu ! Tätä ollaan nyt vähäsen harjottelemassa, pikkuhiljaa… tuntuu vaan kovin paljon vaikeammalta opettaa, kuin se ihan normaali pujottelu – KUMMA JUTTU. Mutta, eiköhän se tästä, ihanaa saada jotain uuttakin reenattavaa, eikä junnata aina vanhoissa samoissa tylsiss.
– Ehkä tää auttaa vähän tohon takapään käyttöönkin seuraamisissa yms, kun sitä täytyy aika paljon käyttää tässä.

Ruutua ja merkkiä ja tunnariakin pitäis kai ruveta jossain vaiheessa opettelemaan – kunhan vain tietäisi, että miten ja sais kans vähän välineitä, ruutumerkkejä, tunnarikapuloita ja muuta mukavaaa – pitäis lähteä shoppailemaan, tai sitten kehitellä vaikka jostain purkeista, jos löytyis jotain käyttökelposta !

PS. Viime perjantaina oli kans kyllä ihan supersuloinenpäivä. (–;

2 vastausta artikkeliin “30.11.2009 – tassu pipi.”

  1. KINGI ON VÄHÄN NEITI 8—)))) toivottavasti pipi paranee pian. mutta ballerinasukat sopii sille hyvi. <3

  2. Hehee, näimpä on! :D:D Mutta joo, nyt jo aikalailla parantunut tuo onneksi. 🙂 eikä noita ballerinoitakaan sillä enää tassussa oo. : (( 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *