turistina.

Tänään matkattiin Korpilahdelle näyttelyyn. Aamulla tuli vähän yllätyksenä, että sinne saikin viedä turistikoiria, niin pääsi Solppanakin sitten mukaan vähän haistelemaan ilmapiiriä. =))

Mentiin siis espis-Unnin ihka ekaan pentunäyttelyyn mukaan tsempittämään.
Muita tuttujakin tuli muutama nähtyä, mm. Juulia & Voitto, sekä Viivi ja Ilona&Nemo ! Voitolla menikin oikein hienosti, ERI ja PU2, vähäks hienoo. :–)) Unnikin ekassa näyttelyssään hienosti; ROP-pentu ja vielä KP! Jeeesss!

Solppana oli nlyalueella eka ehkä vähän jännittyny, kun oli alkuun melko ahdasta ja ängettiin vaan sinne sekaan, mutta sitten ku pikkuhetki oltiin vähän aikaa, niin ihan oma ittensä rentona. Ja olis ollu kiva leikkiä Unnin kanssa kokoajan kivoilla kuratassuilla.

Kotiintuomisiksi toin metallinoutokapulan, luulisin saaneeni sen suht edullisesti. Oon pitkääään ettinyt, mutta kun on olleet aina niin kalliita, niin ei oo raaskinut ostella semmosta. Solppana ei vierastellu yhtään, suoraan suuhun vaan lattialta! Kingi taas oli, että ”No hyi että mamma, miks sä tommosia mulle annat! no, jos nyt kumminkin… ainakin jos kerran nakkia saa!”

Kiva kelikin oli muuten, loskaaaa ja vettä sataa, ihana. No mut onneks lumet sulaa pois piakkoin ja tulee KESÄ ! <3 PS. Muurinpohjaletut on jotain niiiin maukasta !

2 vastausta artikkeliin “turistina.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *