leikitääks kukkulan kuningasta!

Meillä kävi tänään Hasse vierailemassa äipän kanssa ja pääsi pojjjaat vähän sitten juoksentelemaan pihassa :–) Solppo tais vähän voittaa kiihdytyskisois, ei meinannu pappa ihan pysyä vintiön kintereillä, mutta ainakin mukaan lähti toisen härnättyä!

Ottelin siinä sitten kuviakin. Samalla täs julkaisen Kingistä parin viikon takaset kuvat — sen turkki on kasvanu taas ihan hurjasti! Sillä on enemmä tukkaa ku solperolla, vaikka se oli viime kesänä aikalailla kynitty. Noi maha- ja jalkakarvatki ois pidemmät, jos en ois niitäkin pätkiny tässä välillä jo reilusti.

Treenailusta ollaan pidetty nyt vähän lomailua välillä. Jotain ihan pientä ollaan tehty, esmes paikallamakuuta vähäsen. (se pysy pihalla jo 2min!! aika huimaa : o) ; ) Elättelen toiveita, josko kesällä päästäis starttailemaan sitä alokasta… :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *