hallitokoiluu

Käytiin eilen tekemässä hallitreenailut pitkästä aikaa. Vähän kaikenlaista.

Seuraamisia. Edisti roimasti alkuun kun oli virtaa ja kaikkea. Sitten imuteltiin pelkkää suoraa. Jossain vaiheessa kun muistelin vanhempia neuvoja, että mitä tehdä – eli käännökset vasemmalle ja en anna patukkaa suuhun heti, vaan nostatan viettiä vielä korkeemmalle niin johan se rupes parantamaan kerta kerralta. Oikeesti paljon tiiviimpi ja oikeempi paikkakin vielä, tuntu sairaan kivalta. Jännä.

Liikeestä seisominen. Jätin palkan taakse ja sehän on oppinu, että tästä tulee tää ja jäi vähän himmailemaan. Uudestaan mukaan ja sit hyvä stoppi heti käskystä. Vapautus palkalle.

Vauhtiluoksareita pari. En ottanu kertaakaan kokoliikettä!! Wuhuu.

Paikallamakuu. Tää nyt on vaan niin kesken, en oo tajunnutkaan, että miten toi paikkakin vaikuttaa tohon koiraan ja noi vaikeusasteet, mitä lisäilen. Pääsin kumminkin n.30metriin asti etenemään niin, että pysyi. Ja iältään kestää sairaan vähän, ehkä jotain puoliminuuttia? Tätä pakko treenata nyt jatkossakin enemmän muuallakin, kuin vaan kotona samassa huoneessa aina. Pidennellä aikaa roimasti (vaikka kotona pysyy sen 4min’kin) ja matkaa sitten enempi ulkona kanssa.
Mutta mun täytyy pystyy pitää itteni rauhallisena ja levollisena. En saa äkämystyä koiralle, koska se on vaan musta kiinni, jos se sieltä nousee joskus – oon edenny liikaa.

Tehtiin estettä vielä. Tää on niin sairaan kivalla mallilla kanssa, vaikka ehkä juttu, mitä vähiten tehty. Soolo irtoo sinne hienosti jostain kuudestakin metristä, eikä aikomustakaan kiertää estettä. Vähän hölmönä se oli, kun käskinkin seisoa siellä esteen toisella puolella (enkä heittäny lelua/siellä olllu valmiina sitä) mutta pysähtypä silti hienosti ja pääsin vierellekkin palkkailemaan. Oiva koira. Tässä tehtiin erilaisia variaatoita tosta, lähempääkauempaa ja palkkaa erilailla. Toimii.

Eteenmeno. Lyhyellä matkalla maahanmenoa. Tässä vaatii tuplakäskyn sinne maahan asti menemiseen –> pitää harjoitella maahanmenoa erikseen lähempänä jne. Koska vaikka yritin useemman kerran, niin silti.
Loppuun pitkä suora eteenmeno pelkästään lelulle ilman maahanmenoa.

Tänään tuli kiva olo pikkuriikkisitä harjotuksista, kun maltoin olla tekemättä liian pitkää paikkista ulkona. Joku 30s ja meni hyvin. Toistoja, lyhyempiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *