ulvova hukka.

Päivät vaan menneet jotenkin ja en oo sitten jaksanut aiemmin plokiinkaan kirjoitella mitään juttuja, mutta siis viimeviikon tiistaina oltiin Jämsäilemässä Solperon kanssa.
Vietettiin kiva hengailupäivä kera Jennan, Juulian JA Viivin. Oli oikein mukavaa olla välillä tällä porukalla ilman koiriakin joskus, huuli lentää ja kermapullat maistu (ainakin joillakuilla). Syöminen on mukavaa, cafe mochha oli iha jees, mut pizza superjees. Ja vesiki maistuuuuuuu.

Tällä aikaa Solppo oli hengaillu isin työpaikalla viihdyttäen muita. Oli kuulemma yrittänyt komentaakin kovasti, mutta onneksi koiraihmisiä, niin osasivat laittaa pikkupojan ruotuun.:) Vähän hätä kuulemma tuli, kun tajusi, että mamma jättää sen sinne, viuviu. Kerran oli livahtanut ovesta pihallekkin, kun ei oltu tajuttu sulkea heti ja sieltä kuulemma metsästelty, mutta nopsaan tullut lelun perään. Onneksi ei sattunut mittään.
Solpero on vaan vielä semmonen, että että joku vähän joka ei osaa kertoa sille aina selvästi, että nyt se ei lähde mukaan ulos, niin se kyllä lähtee pienimmästäkin kolosta yrittämään. Mulla se ei sitä enää tee, mutta esim. mummolla pari kertaa jne. Viikari – ”muttakun ulkona on KIVAA!!” Mutta muuten oli kuulemma ollut ihan kohtuu kiltisti! (jos noin voi sanoa ton jälkeen:-DD)
Jämsäilyn jälkeen mentiin vielä Solperon kanssa Viiville kyläilemään. Käytiin vähän ulkoilemassa ja valokuvailemassa. Soolo tuli hyvin toimeen Rommin ja Kassunkin kanssa ! Olin oikeen tyytyväinen. Vähän Rompelon kanssa jotain kärhämää tuli painiessa, mutta ei mitään isompaa, hyvä pojat!:)
Viivillä kyläillessä Soolo ei oikein osannut heti asettua aloilleen, vaikka olis luullut, että se olis ollut tänpäiväsen ohjelman jälkeen ihan poikki. Kesti jonki aikaa, ennenkuin pisti kunnolla maate ja nukkui ja silloinkin piti olla toisessa huoneessa. Kaikki oli varmaan vaan taas niin ihmeellistä!

Suurin osa kuvista (c) VIIVI SAARIKKO. Kiitoos!!:)))

Tänään (&eilen) oon nyt sitten treenaillut tota noudon palautusta jonkin verran ja tuntuu taas, että toi eläin on oikeesti tosi fiksu, mutta mä en oo vaan taas osannu sitä ohjata sillälailla :–D Paikkista ollaan kanssa tehty, lenkilläkin. Lisää vaan !!

Soolosta on myös paljastunut pieniä susimaisia piirteitä… se ei yleensä vietä aikaansa pihalla kytkettynä, mutta nyt tehtiin poikkeus ja sitten kun poika jäikin eilen sinne yksinään (yleensä vähintään kingin kanssa pihalla) niin vähän ajan päästä kummastelin, että mikä ihmeen ääni tuolta kuuluu… niin näky olikin melko huvittava, kun pieni koirapoika oli kuono taivasta kohden ja ULVOI! :—D Vouuuuu’ouuuuuuu vouuuu’ !
Hhehehee, kingi ei oo ikinä osannut ulvoa, mutta Hasse on kyllä tuota myös joskus tehnyt. Solpperolla siis myös esi-isien jäänteitä tai jotain vielä :–DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *