luuustokuvissa.

Tänään matkattiin Jyväskylään K-S:n eläinklinikalle, osallistuttiin siis collieiden joukkokuvaukseen. Meidän kanssa samaa matkaa tuli myös Henriikka&espis-Unni.
Soololta kuvattiin lonkat, kyynärät ja selkä. Myös silmät peilattiin.
Mua nämä tulokset jännittivät, koska jos siellä olisi ollut jotain, niin olisi ehkä tarvinnut miettiä uudelleen harrastusjuttuja. Olin sit onnesta soikeana, kun sain eläinlääkäriltä kuulla, että koko koira nenästä hännänpäähän on ihan terve. Lonkat ja kyynärät lähtivät siis kennellittoon parhaalla mahd. maininnalla, eli A/A & 0/0. Ihan pienellä varauksella että voi olla myös B toinen, mutta pääasia, että koira on terve! Oli myös huippu kiva, kun eläinlääkäri selitti kunnolla kuvia katsottaessa, että millaiset lonkkien, kyynärien ja selän pitäisi olla ja arvioi siinä samalla Soolon kuvia. Selästäkään ei löytynyt mitään ihmeellistä, siellä oli oikea määrä selkänikamia jne. Jeejeejee, nyt kelpaa liidellä!:–))
Ainiin, myös silmistä oli peittynyt pentuna näkynyt CRD! Eli Soolo on aikuisena nyt CEA-vapaa.

Soolon käytös klinikalla olisi voinut sen sijaan olla parempaakin. Varmaan mä itekkin jännitin sitä tilannetta, mutta silti sen pitäis osata olla ihan rennosti siellä. Ei vaan osannut, kun oli niin paljon kummallista hälinää ympärillä, hajuja miljoona ja koiriakin. Jännä päivä siis pojalla.
Soololle kun laitettiin nukutusaine, niin poika taisteli sitkeästi unta vastaan. Ja kun lähelle (sermin taakse) tuli kuulemma just tärppipäiväinen narttu, niin poikaparka yritti sitkeästi pitää ihmeölinää – vaikka kroppa ei pahemmin enää liikkunutkaan. Päätettiin sitten pistää vielä suoneen nopeasti vaikuttavaa unilääkettä tms, sen jälkeen poika olikin kyllä jo ihan unten mailla!

Kotiinpäin päästiin lähtemään, taas hengailtiin jonkin aikaa isin työpaikalla (niinkuin aamullakin 8D ) ja sitten suunnattin bussilla kotiopäin. Matka meni helposti, kun poika on vieläkin vähän ulapalla maailmanmenosta. Nukkuu vaan. Askeleetkin on vähän hoipertelevat ja takapää näytti väliin joltain sakemannin takapäältä, kun ei meinannut jaksaa kannatella itteään kunnolla. Kotona loppuilta menikin sitten niin rauhallisesti, Soolo sai olla vähän Kingiltä rauhassa ja se onkin torkkunut koko illan. 🙂
Henkilökunta klinikalla oli tosi mukavaa ja ystävällistä. Kyseiseen paikkaan menisi mielellään vaikka uudemmankin kerran, tai joka rokotuksille, jos vaan olisi himppasen lähempänä:D Tykkäsin kovasti! Kiitokset myös Anulle järkkäämisestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *