omatoimitreenit.

Tehtiin kaks erilaista muutaman esteen pätkää, missä tarkotuksena molemmissa kepeille vienti ja että koira pääsee vähän rallittelemaan.
Ekalla kepeille vienti vähän kömpelö, mikä johtu suoraan musta, kun muka varmistelen koiraa, vaikka se osaa ihan ite hakea ne kyllä, luottoa vaan!
Toisella radalla oli avokulma. Tää ei oo ihan helppo, niistämällä menee hienosti, mutta ilman sitä valahti aluks kakkosväliin. Saatiin kumminkin ihan jees kepitykset myös siten parin kerran jälkeen, että en menny niistämään ekaan väliin.

Tän pätkän jälkeen tehtiin sit vaan keinua. Ilona ja Melissa auttoivat molemmat meitä tässä, välissä oli vaan pieni tauko. Päähänjuoksua aluksi jonkin verran. Koska koira alkoi näyttää siltä, että se juoksee täysillä keinun päähän innoissaan, niin toisella kiekalla uskalsin laskea ensin keinun reippaasti alas. Lopulta päästiin siihen, että keinu ei laske, ennenkuin koira on päässä, mutta sitten meneekin ihan alas noin vaan.
Soolo oli kyllä erittäin pätevä kolliepoika, sitä ei pelottanu yhtään! Olin niin onnellinen, Kingillehän toi oli kamala paikka joskus aikoinaan.. mutta sille ei olekaan rakennettu mitään pohjia skeittilaudalla tai mitään.
Loppuun piti vielä tehdä pari pelkkää päähänjuoksua, että jäi hyvä mieli keinusta, eikä mitään tollasia ihan uusia jännätyksiä.
Ja tuli taas innostus, että skeittaamista pitäis taas treenailla! c:

Samoin mun tokokärpänen vaikuttaa edelleen jotenkin mun sisällä. Oon tehny aktiivisesti kaukoja, se s-m vaihto on vaan vieläkin hankala!! Soolo liikuttaa väkisinkin jotain tassua siinä, mutta ei auta, kuin vaatia vaan puhtaita suorituksia.
Tehty myös tunnarikapulan ja metskun pitoharjoituksia, jotka oikeesti suju niin hyvin, etten uskonut omaksi koiraksi:):) Ei se vähän aikaa sitten osannut.

Ja nyt polttelee, jos päästäisiin ensiviikon keskiviikkon mölliagilityilemään! 🙂 Ois niin siistiä, mut pitää vaan toivoa, että kyydit onnistuu!

Mutta oppuun vielä tätyyy vähän masentuakin. Mua nimittäin rassaa ihan sairaan paljon se, että mä en ole vaivautunut opettamaan mun eläimelle käytöstapoja, joihin kuuluu mm. hihnassa kulkeminen. Se ei osaa olla vetämättä, jos on jotain sairaan kivaa.
Lisäksi mua ärsyttää se, että en jaksa treeneissä olla tarpeeksi mustavalkoinen soolon haukkumisen suhteen, vaan sallin sille sitä -> tuloksena huutava koira, joka ei oo hiljaa, jos en komenna. Esim. viimetreeneissä, kun ei ollu selkeitä taukoja, niin mä en niin jaksanutkaan puuttua siihen niin kuin ois pitänyt..
Oikeasti pakko ottaa itsestä nyt niskasta kiinni tän asian kanssa, ei kaveritkaan varmaan jaksa kuunnella tota.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *