2V!!!!!!!!!!!!!!!

Mun oli pakko tehä soolollekki kortti, kun tein viimeks Kingillekkin c: Synttärit oli ja meni siis jo 4.11! Unohin kyllä koko päivän, hyvä omistaja. Mihinköhän tää aika on kadonnu? Onneks toi on vieläkin tommonen ipana, ettei oo välillä järkee päässä, mut mamman rakas mussu <3


Tässä yksi radoista meidän viime treeneistä. Kiitti Melkku, kun lainasin sulta!

Viime treenien jälkeine fiilis? En tajua. Olipa ehkä liian monta liikkuvaa osaa ja liian vaikeeta meille, tai oikeemmin mulle. Pää ei vaan pysy enää kasassa ja rupee tuleen ihan tyhmiä juttuja. Ei vaan kykene. Onneks tällästä ei tuu kovin usein, muuten täs ei ois mitää. Jotain mun mielentilasta kertoo ehkä sekin, että mä unohin vikan radan ihan tyystin ja en kyenny enää keskittymään siihen ohjaukseen jjaj.
Ehkä sit ens kerralla. Ehkä aina ei voi onnistua, ei ehkä ees joka kerta. Ja mulla oli muutenkin aika huono päivä, sillon ei ehkä kannattais kauheesti treenata :–))
Vaikeimmiksi kohdiksi meille radasta osoittautuivat esim. tuossa A:n kohdalla noi kaksi muuta houkuttelevaa putken suuta. Melkein kaikissa radoissa oli tätä, niin musta tuntu, että se jopa hoksas alkaa hakemaan tota kontaktiakin siitä keskeltä jos oli tarve!
Toinen vaikea juttu oli nuo kaksi suoraa putkea puomin toiselta puolelta ohjattavina. Ei meinannut mitenkään hahmottaa tota toista putkea heti perään, vaan ois tullut mieluummin mun luo? En jääny tyytyväiseks tästä suorituksesta. Soolo on kumminkin ihan hieno eläin!


Tää kesä oli kiva.

Soolon kanssa ollaan treenailtu nyt taas tokoa, oon saanu jonkun tokoinnostus -vaihteen päälle! Oon treenaillu voi kaukoja, lattiatasolla. Saanut tähän jotain tolkkuakin. Soolo osaa pelkillä käskyillä vaihtaa i-s ja toisinpäin. M-S on vielä vaikeampi, takajalat meinaa välillä liikkua, mutta luulen sen loppuvan, kun tietyt lihakset vahvistuvat tuon treenin myötä ja kun palkkaan vain liikkumattomista suorituksista. Naksutin on oiva apu tässäkin!

Ollaan myös tehty tunnistusnoutoa. Soolo on eka, jolle edes yritän opettaa tätä. Ollaan tehty pohjia melko pitkään pelkkää pitotreeniä ja monta kertaa myös sitä, että etsii pitkästä nurmesta omaa. Parina päivänä oon nyt just ja just uskaltanu tehdä siten, että laitan muutaman väärän kapulan parin metrin päähän oikeasta ja käyn koiran nähden viemässä oikean kapulan. Nää on menny ihan ok, ei vaikea.
Mutta tänään!! Tein samallailla, mutta yllättäen eläin lähtikin niille väärille kapuloilla ja apua, mietin siinä että mitäköhän nyt. En kiellä ainakaan, se oli selvä. En tehnyt sitten mitään ja eläin lähti hetken niitä haisteltuaan oikean luo vähän kauemmas ja toi sen?!?! WUT. En tajua, miten se osasi..
Oli pakko kokeilla tätä ihan hulluna ideana vielä tämän jälkeenkin, koska ajattelin, että toi oli vaan sattumaa. Laitoin oman väärien viereen, jolloin koira myös ampaisi haistelemaan niitä, haisteli ihan rauhassa vääriä ja sitten kun omaa vähän haiskahti, niin se lähti heti mukaan??
Ei voi muuta sanoa, että kuin mulla on IHAN MAHTAVA ELÄIN :—) En kyllä tajua, että miten se on voinut tajuta tota jo noin paljon treenimäärään nähden.. en vielä oletakaan, että se oikeasti osaisi tota varmasti, mutta tää oli aika fiilis noiden jälkeen.

Tehtiin myös vähän pm, luoksarin stoppeja ja maahanmenoja kaukaa (ruutua varten).

2 vastausta artikkeliin “2V!!!!!!!!!!!!!!!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *