koita välil vierailla viidakos


Kun virta vie sua mukanaan kaikkeuteen, takerrut kirjaan, takerrut kaiteeseen…
Sä vaalit sun pelkoo, niinkun farmari peltoo. Ja varot astumasta sinne missä se versoo.
Elät puoliteholla, sen se susta kertoo.
Mikset ottais omasta potentiaalistas selkoo?

Toiset agikist takana. Kolme starttia ja monta tuntia aikaa. Ohjaaja on hömelö, koirallakaan ei taidot riittäneet ihan kaikkeen. Vähän masennusfiilis jäi, koska kontaktitkaan ei toiminu samallailla kun treeneissä. :/ Keinulla ongelmia, ihan niin kuin viime treeneissäkin.
Seuraaviin kisoihin mennäänkin sitten, kun kepit on varmat ja kontaktit pelaa kisatyyliinkin. Ei oo järkeä sähläillä sinneppäin tollalailla, kun koira ei selvästikään osaa kunnolla pyssätä sinne korkeemmassa vireessä, jos ite juoksen ohi tai muuta. Tekee vaan hallaa tulevaisuudelle. Pitäis kans tehä helppoo suoraa treeniä, jossa koira saa mennä niin lujaa kun vaan kintuista pääsee.
Seuraavissa kisoissa me sit mennään täysillä ja osataan. Nyt treetreetreenattava!
Treeneissä valmentaja sanoi, että mulla on liian kovat odotukset tuloksille jo nyt: koiralle ja ohjaajalle uusi tilanne ja vie aikaa totutella. Ei mua haittaa, vaikka ei voitettu, ei se ollu tavoite, vaan toi, että noi meidän treenaamat ja tärkeet jutut toimis. Niihin on käytetty niin paljon aikaa, paitsi keinua ollaan tehty tosi vähän aikaa radassa, enkä oikein malttanut sitä opettaakaan koiralle vimpan päälle kunnolla ja rauhassa opettaa tottumaan keinun liikkeeseen.
Nollia keretään keräilemään vielä. Mutta totta, ehkä mä voisin vähän relata ja todeta, että oli meillä oikeesti tosi kivaakin!!

Ja jotta jatketaan tätä positiivariutta, pitää sanoa radasta, että toi eka lähtö oli ihan hyvä! Maltoin olla rauhassa, antaa koiran olla siellä lähdössä, enkä lähtenyt stressillä menemeään ”nyt se varastaa”. Miksi edes teen niin? Tokassa ja kolmannessa lähdössä oisin saanut vaikka hengähtää hetken siinä lähdössä, ennen kuin pyydän.
Soolo oli ihan näppärä ja kiva kisakaveri. Vähän käy kierroksilla, radan jälkeen repii ihan raivolla hihnaa. <3 paras.
Mä juoksen aika puoliteholla noi radat läpi – pystyis niin paljon lujempaankin. Soolokin sais varmaan vauhtia lisää jo reilusti pelkästään siitä, että mä juoksisin:D

Ehkä tää tästä taas, palaudun. Soolo sai hienon uuden hihnan, Berralta. Kerrankin ostin mun otukselle jotain. Soolo tykkää, saa repiä hihnaa. Saa nähdä, pysyykö ehjänä. Sävy sävyyn kenkien kanssa.

5 vastausta artikkeliin “koita välil vierailla viidakos”

  1. OHO uus ulkoasu! Hassu ja aika kiva!

    Ihana kappale tuossa alussa hihi :-)) Ja OIJJOI ootte hyviä.

  2. !! vähän kesken vielä, vähän ruma vielä:D hihihhihi kappale on superihana!

  3. Nää oli tällä kertaa Jyväskylässä :–) Kumpaankin on lähes yhtä pitkä matka täältä meiltä.. 8)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *