välillä tuntuu tää välineurheilulta

Jos urheiluksi voi kutsua:D Maanantaina oli pitkästä aikaa agility- treenit, viime viikolla jäi välistä, mikä tuntui ihan liian pitkältä ajalta! Tehtiin jotain pientä radanpätkää, sekä vahvistelin kontakteja sitten lopputreenistä. Etupalkka, minne Soolo ensimmäisellä kerralla varasti (sekä puomilla, että A:lla), mutta muistuttelun ja ”hupsistakeikkaa” jälkeen taas osasi ihan älyhienostiSuunniteltiin Iipun kanssa myös kisamatkaa lähimaille, saa nähdä, saadaanko me oikeasti aikaiseksi toteuttaa tätä, mutta olisi ainakin ihan hurja palo päästä kisaamaan! Ei niillä tuloksilla niin väliä, kunhan pidettäisiin hauskaa taas samanmielisessä seurassa.

Oon tässä selaillut aina välillä joitakin keskustelufoorumeita ja eksynyt sieltä nettikauppoihin. Mulla on itänyt melko pitkän aikaa haave omasta back on track – liivistä Soololle. Välillä joutuu odottelemaan autossakin (joskin tosi harvoin) omaa vuoroaan jonkin aikaa ja saattaa tulla vilponen. Toisaalta oon miettinyt, että olisikohan se tuon turkin lisäksi ihan kamalan hyödyllinen? Päätin nyt kuitenkin, että ei siitä ainakaan mitään haittaakaan ole ja taitaa laittaa sellaisen tilaukseen tässä lähiaikoina :–) Esim. Horze.fi:n sivustolta löytyy nykyään jo melko paljon koiratarvikkeetia, samoin tuo takkikin. Saa nähdä, tuleeko tuosta olemaan apua, mutta aika monella koiranomistajalla olen nähnyt tuollaisen käytössä agilityssäkin näin talvikeleillä, tuollaisilla ”turkkiroduillakin”. Ainakin sen sanotaan auttavan lihasjumien ehkäisemisessä aika tehokkaasti.
Kesällä toi verkkoloimi olis kanssa kiva olla, mutta aloitetaan nyt kokeilemalla tuota!


Tää kuva kuvaa niin hyvin Soolon pentuaikaa, matot AINA rullalla ja kaikki ylitsevuotava energia on pakko riekkua pois!
Samaan aikaan mietin, et onko tää elämä vähän materialismia. Tulee hirmuisen onnelliseksi aina, kun saa jotain uutta, vaikka se olisikin joku ihan pikkujuttu! Omasta mielestäni oon laittanut rahaa palamaan hirmuvähän koirajuttuihin, en ainakaan usein ole satsannu mihinkään ylimääräiseen.. Ei varmaan liene monellekkaan epäselvää, et sitä kuitenkin kuluukin ihan huomaamattaan tosi paljon. En edes haluaisi tehdä tarkkoja laskelmia siitä, paljonko vuoden aikana on kulunut tähän harrastukseen, vaikka onhan se varmaan aika vähän verrattuna esim. hevosteluun. Lähinnä nuo kaikki koulutukset ym. verottaa palkkasummaa urakalla. Vois alkaa hirvittämään, mutta toisaalta, mihin mä ne rahat voisin mieluummin sijoittaa, kuin johonkin rakkaaseen harrastukseen?

Meidän koirille oon ostanut lähinnä yhdet hihnat ja pannat (+ jotkut vanhat pentupannat tai mitä oon saanut lahjoituksina tms), yksi tosivanha heijastinliivi, 8v vanha kevythäkki, muutama hassu lelu (joista ehkä yksi sellainen treenileluksi kelpaava..) ja siihen ne ehkä sitten taitaa aikalailla jäädäkin.
Hirmuisesti on jäänyt yli kaikkia kisoista voittamia juttuja, sellaisia tikkunekkuja sun muita. Ei johdu siitä, etteikö meidän koirat söisi niitä, vaan siitä, että allekirjoittanut unohtaa ne aina johonkin koiratavaralaatikon pohjalle.. :–)
Välillä oon myös miettinyt, että koirille olisi kiva hommata jonkinlaiset koiranpedit. Meillä koirat on nukkuneet melkein aina vaan lattialla, tai matonpäällä. Ehkä tuon aika tulee sitten, kun toivottavasti muutan tässä joskus vuoden sisään omaan kämppään jonnekin päin maailmaa.
Kingillä oli kylläkin ihan pikkupentuna sellainen söpö tassupeti, jonka päällä se kyllä tykkäs aina nukkua itsekseen ollessaan. Voi, olisipa jotain söpöjä kuvia siltä ajalta vielä tallessa!

Taisin sittenkin ehkä vähän valehdella, sijoitinhan mä tässä joku vuosi takaperin sitten noihin Inoveihinkin. Ne on kyllä olleet ihan loisto-ostos, en oo katunut vielä hetkeäkään! Totuus on se, että mä en ainakaan vielä tiedä paremmista tossuista, mutta eihän mulla toisaalta ole mitään, mihin voisin vertaillakaan. Paitsi ne iänikuiset tavalliset lenkkitossut, mitkä noi kyllä voittaa ihan sata – nolla. Onneksi noi vielä pelittää pitkään, eikä tarvitse suunnitella, sijoitanko seuraavaksi samoihin tossuihin, vai joihinkin muihin kenkiin.

Moni varmaan odottaa innolla jo joululomaa, enää hassu päivä mullakin jäljellä! Saa ”hengäistä” hetken rauhassa, vaikka eihän siitä taida tulla mitään – työt kaupassa ja lomalla pitäisi myös aloittaa lukea ahkerasti kevään ylioppilaskirjoituksiin!
Lukemista riittää viiden aineen kanssa ihan tarpeeksi tällä hetkellä, onneksi niitä kunnon motivaatiopiikkejäkin tulee aina välillä!
Tulispa pian taas kesä, niin kaikki stressi olis varmaan taas hetken haudattuna! Aika tosin tuntuu menevän kokoajan lujempaa, joten vähän pelottaa sekin ajatus, että kohta tässä pitää oikeasti alkaa aikuistumaan ja huolehtimaan entistä enemmän kaikista asioista. Maailma varmaan avartuu aikalailla, kun pääsee lähtemään täältä lapsuuden kodista ja kokeilla omien siipien kestävyyttä. Jos nyt jonnekkin pääsee:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *