toinen LUVA-nolla! Jippii!

Kauan me sitä metsästettiinkin, mutta vihdoin se tuli! Eilen matkustettiin Lempäälään Best-In Areenalle Tamskin agilitykisoihin. Pohjalla vain syyslomaviikon irrottelutreenit ja sitä ennen ties koska. Odotettavissa olikin siis pientä kaasuttelua alkuun.
Kävin tämän vuoksi myös lämppäesteillä, mitä en yleensä tee. Lähtöjä ym. vähän varmistelemassa.

Ensimmäisellä radalla oli ensin hyppy-rengas-pituus-KEPIT suora, joten arvatenkin kaasuteltiin keppien ohi reippahasti eikä Soololla tainnut edes käydä mielessä hakea niitä. Toinen rata alkoi samalla tavalla ja ylläripylläri: sama virhe toistuu!
Tollaiset pitkät suorat ja loppuun kepit pitää kyllä alkaa ottaa nyt treeniin!

Viimeiselle radalle lähdin sillä asenteella, että nyt meidän on tehtävä se nolla! Pysähdyin vielä lähdössäkin sanomaan itselleni niin, ennen kuin päästin Soolon tulemaan. ”Nyt ohjaat huolella etkä sählää mitään ylimääräistä, me niin tehdään nyt nolla!!”
Tää päätös näköjään toimii mulla aika hyvin, koska viime kerrallakin nolla tuli tällä asenteella. Jeee tää tuntukin siltä, että me liidettiin ja kaikki vaan toimi!

Mulle ois ihan varmaan tullut agimasennus, jos ei oltais onnistuttu tällä kertaa, mutta nyt mulla on kisaintoa vaikka muille jakaa! Haluun uudestaan ja uudestaan pian!!

Nää oli niitä alkukaasutteluja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *