kuulumisia.

Keskiviikkona käväisin Henriikan ja pentujen kanssa Tampereella. Soolo oli koulupäivän ajan Hönöllä, kun lähdettiin melkein heti koulun jälkeen sinne.

Unni ja Ässä oli molemmat reippaita. Soolo ei ollutkaan aikaisemmin ollut tuommoisessa ihmisvilinässä, kuin nyt. Soolon mielestä oli ihanaaa, ihmisiä joka puolella, syliin pusipusi !
Varsinkin lapset oli Soolon mielestä aivan superihania – ja tunne oli naamoista päätellen molemminpuolinen;)) Välillä kun katsoi vaikka jotain tuotteita, niin yhtäkkiä kun käänsi päätä, niin olikin joku lapsi siinä kyselemässä pennusta, mutta ihan yhtälailla aikuisetkin, jos ei kysymään, niin ainakin ”oi mikä ihana pentu tuitui<3" -katseita tulee roppakaupalla:)) M&M'stä Soolo sai uuden nahkahihnan pikkupentuhihnan tilalle, käytiin myös Stokkalla. ---------------- Nyt ollaan tässä jokusen kerran naksuteltu, voisin ehkä jopa sanoa, että pentu alkaa jo vähän ehdollistumaan siihen naksaukseen, mutta vielä pitää jatkaa tuota naks - nami - naks - namia muutaman kerran:) Kingin kanssa ollaan passaamiseen liitetty se, että pitää pistää kuono tassujen väliin vielä. Sit ollaan vahvisteltu perusasentoa ja takaosan käyttöä, tajusin että se on vieläkin aika kankeahkoa. Mut nytkun on reenannu vähän vähemmän, talvitaukoillu vähän, niin huomaa, miten koirallakin on enemmän intoa tehdä, ja ehkä se johtuu tuosta uudesta perheenjäsenestäkin, kun huomaa, ettei ookaan enää se, joka saa multa kaiken huomion, vaan pitää jakaa se jonkun kanssa.. ;--) ---------------- Tänään sitten tultiin Soolon kanssa taas Tampereelle - äidille - kingi jäi jälleen mummin seuraksi, seuraavalla kerralla se pitää kyllä jo saada tänne mukaan taas. :--) Käytiin kauppareissulla ja takaisin tullessa pentu kulki melkein koko matkan mun lapanen suussa, välillä taistellaan ja revitään, sitten tapporavistellaan sitä ja riehutaaan ! hhihii se on hassu ! Sen jälkeen vielä harjoiteltiin näyttelyseisomista (ja vähän juoksemista, pentukoikkelehtimista pojoinggpojoingg :---D ), vähän perusasentoa ja sen sellasta. Oon nyt muuten huomannut, että kun ollaan tehty niin paljon toistoa tosta sivulletulemisesta edestä, että eka pentu eteen - tästä aina välillä palkka, ei ihan aina - niin toi on alkanut nyt tulemaan jo ihan vinoon siihen eteen, kai se yrittää tulla jo valmiiks vähän sivulle, kun tietää että kumminkin haluun sen sit sivulle siitä. MUISTA ! Hampaiden kattomista pitäis alkaa vähän enemmän harjoittelemaan, eri ihmiset, Soolo kun peruuttaa ja ei niin tykkää siitä. Myös Hasse pääsi vähän tokoilemaan, seuraamista, vähän kaukojen alkeita ja pari luoksetuloa, perusss jees.


(kuvattu 29.01, eli Soolo reilu 12vkoa.)

(Tänään, eli Soolo vajaa 14vkoa.)


4 vastausta artikkeliin “kuulumisia.”

  1. VITSI MIKÄ TOKOKOIRA TOSTA TULEEKAAN!

    Hei milloin nähtäisiin, ensi viikonloppuna? :D:DD Jos olisi hyvät säät. Tai no mulle sopii vaikka torstai tai perjantaikin kun olen lomalla.

  2. Jooo voitaisiin nähdä kyllä taas, olis kivaa ! Kiva nyt kun ei oo niin kylmäkään.
    Viikolla jos kävis, niin sillon sun pitäis varmaan tulla tänneppäin sitten, mutta sopii siis mulle kyllä. ;–) Ja toki mekin tullaan sit sinneppäin, jos jotenkin pääsen;))
    Mutta hmm, mitenköhän nää kyydit taas onnistuu, pitää vähän taas mietiskellä näitä !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *