täydellistä.

Ah, nautin niin kovin paljon tästä keväästä. Aurinko paistaaa ja mikä sen kivempaa, kun treenailla omalla pihalla suht kuivalla nurmikolla auringon paisteessa ! <3 : ) Solppana on erittäin taitava, otettiin vähän ruudun alkeita. Nyt oon vaan vienyt sen lelun sinne ruutuun yhdessä pennun kanssa (koira hihnassa) ja sitten tultu vähän kauemmaks ja lähettäny sinne ruutuun lelun luokse. Ässä lähtee heti vauhdilla sinne ja nappaa lelun ja sit leikitään siinä. Seuraamisia harjoteltiin imuttelemalla, välillä nostan kättä ja välillä taas pelkkää. Pitää harjoitella kulmissa työskentelyä, siis ilman, että imutan namilla koko ajan. Ja mun pitää opetella itekseen niitä kulmien päänkääntöä ja askelluksia vielä, koska ne meinaa unohtua, vaikka pitäis olla melkein selkärangassa. Sit leikittiin ja Soolo on ihan innoissaan. Tässä on ongelmaan välillä se, että se ei niin mielellään tuo sitä suoraan mulle, eikä se kyllä sillä rupee itekseenkään niin leikkimään, mutta ois kiva jos se tulis tuputtamaan sitä suoraan, emt miks :--D. Nyt useamalla lelulla vaan leikitty, kun yhden kanssa se ei oikein toimi tuosta em. syystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *