aksailuuuuuu jälleen.

Tänään taas Längelmäen agiharrastajien vuoro treenailla ja sinneppä mekin suunnattiin Elisan ja Manun kanssa taasen.

Kun mentiin sisälle halliin, siellä oli yks koirakko treenailemassa ja sekin lähti sitten aika nopsaan, niin saatiin ihan oma vuoro kahdestaan! 😮 Ihan jepa joo, kelpaa !!

Treenailtiin pikkusen keppejä. Näissä edistystä havaittavissa joka kerta ! Taukoilua, välillä Mauno saa tehdä.
Sit tehtiin vähän kontaktitreeniä pyörittäen alastulolla. Elisa palkkailemassa lelulla. Tosi jepa, eikä varastele sinne lelulle ennen vapautussanaa.. tän nyt kun sais vielä toimimaan sitenkin, etä kun tulee alas sieltä jostakin kontaktilta, mutta treeniätreeniä!! Mut tää pyörittely sujuu nyt tosi hyvin, ottaa heti oikeen asennon ja näin.

Sit tein semmosen pienen helpon radanpätkän, mistä olin kattonu jonkun videotakin. Viis hyppyä, yks niistä ’vinossa’ keskellä ja mutkaputki päässä. Takaaleikkausharjoitus, vaikkakin niin helppo, että meni heti ensimmäisellä yrityksellä just oikein. (kuivaharjoittelin eka hieman). Toiselta puolelta ohjatessa vähän hankalampi ja pyörähti turhaan putkelle menossa (just takaaleikkauskohta), ei mennyt ekalla, mutta tää nyt varmaan johtu pelkästään mun ohjauksesta. Vitsi, Soolo irtos ihan ÄLYHIENOSTI putkeen, tosi kaukaa jes. Kai mun on pakko luottaa, että se osaa hakee noita esteitä… :–)

Mun hienot piirrustukset. Mittasuhteet pielessä ja näin, mut idea !

Lopussa sitten tehtiin vielä vähän tokoilua ja lyhyehkö paikkamakuutreeni Manu vieressä. Soolo ihan ok, vähän jotain epämäärästä ääntelyä arghh mutta ihan tyytyväinen kokonaisuudessaan. Tosi tylsää treenattavaa edelleen, mutta näin kaverin kanssa ainakin kivempaa kun yksin kylmässä ! Pitäis vaan muistaa tätäkin treenailla, että sais siitä joskus varman.. kaikki muut alokkaan liikkeet nyt meniskin jo aika kivasti :–)
Huomas seuraamisessa, että ollaan treenailtu nyt aika paljon jääviä. Ollaan tehty niitä silleen erikseen ihan harjoteltu maahanmenoa, istumista ja seisomista -tyylillä eka riehutaan, käsky ja sit palkka ja vapaa ja taas riehutaan. Näin niistä on tullu tosi nopeet ja tosi vaivattomasti saanu liitettyä myös siihen seuraamisen yhteydessä jääviin. Mutta nyt unohdetaan ne hetkeksi, Soolo osaa kyllä ja alkaa jo vähän ennakoimaan niitä normi seuraamisessakin (ennen se oli edistämistä…ehehehe vika vaihtuu kokoajan.)

Oikein kivat treenit jälleen ! Perjantaina tottistelemaan jeejeejee !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *