18.08.2007 – tokoa treenailemassa.

Saatiin Kingin kanssa treeniseuraa Katista ja Roopesta. Mukana menossa oli myös Hasse. (collie, Zinnia’s Hanoi Rocks)

Kingin kanssa harjoiteltiin TOKOn alokasluokan liikkeitä, mitkä sujuivat ihan hyvin.

Seuraaminen on parantunut aika paljon jos muistelee aikoja takaisin päin, kontakti on erinomainen, mitä nyt välillä vilkuilee muualle, mutta muutoin hyvä. : )

Paikallaan makuuta pitää vielä harjoitella Kingin kanssa jonkin verran – nousee välillä ylös ja lähtee tulemaan luokse, tai vilkuilee muualle. Siinä vielä parannettavaa, muttei paikallaan makuu meillä mikään pohjanoteeraus ollut. 😀

Liikkeestä maahanmeno on tullut paremmaksi, vaikkakin omistaja vielä tyhmyyttään jää seisoskelemaan vähäksi aikaa siihen koiran viereen varmistelemaan, että se varmasti menee maahan. ;D (melko hyvin se kuitenkin menee käsimerkin kanssa, vielä hieman vauhtia lisää niin on just hyvä!)

Liikeestä seisominen tuntuu minusta vähän epävarmalta vielä, mutta kuitenkin se sujuu varmaankin ihan ok. Pari askelta Kingi tosin ottaa vielä käskyn jälkeen, joten pitää vielä hioa sitä, että se pysähtyy just eikä melekein.

Luoksetulo – sujuu hyvin ja melko nopeasti. Koukkaus viereen (perusasento) on ehkä aavistuksen vino, mutta sitä hiotaan vielä ja se tulee täydelliseksi joskus. ;’D (ehkä ei kuitenkaan. :D)

Pk- este, A- esteen tyyppinen mentiin myös Kingin kanssa, aluksi hieman epävarmuutta, mutta yli se kuitenkin meni! =D (eikä olla A’lla käyty pitkään aikaan, siitä epävarmuus.)

——————-

Hasse

Hassen täytyi ennen harjoittelua päästää vähän ylimääräistä energiaa pois, jonka jälkeen se vasta pystyi keskittymään harjoitteluun. Hassella oli ihana kontakti ja seuraaminenkin oli kivaa kummastakin. Hassen kanssa en ole niin paljoa harjoitellut, joten vähän opettelemista se oli kummaltakin, mutta eiköhän me enemmän ruveta toimimaan yhdessä niin sujuisi sitten jo paremmin. 😀 Hassen kanssa otettiin myös joitakin alokasluokan liikkeitä, helpoimpia ja helpotettuja niistä. 😀 Paikallaan makuu oli ihan hyvä, pysyi nätisti paikallaan tietyn aikaan ja kontakti hyvä ohjaajan, eikä muualle, mutta pitää vielä saada sitä pysymään pidempään paikallaan.

Hasse ylitti myös ensimmäistä kertaa pk- koirien ”A- esteen”. (en ole nyt ihan varma miksikä sitä kutsutaan pk- puolella, mutta agilityssä se on A- este. :D) Ensin poika meinasi että tuon yli en varmana mene, mutta kuitenkin pienen suostuttelun jälkeen se meni sen helposti. 🙂

———

Harjoittelun lomassa ja jälkeen koirat pääsivät vapaana juoksemaan ja leikkimään. Roope ja Hasse leikkivät enemmän, kun taas Kingi harhaili vähän omia polkujaan, mutta kyllä se jonkin verran innostui myös leikkimään muiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *