25.08.2007 – kaveri kylässä.

Tänään meillä käväisi kylässä suomenpystykorva narttu Siru, sekä Saara. Kingi oli vieraasta aluksi innoissaan ja koirat haistelivat innokkaasti toisiaan.  Otimme päivän mittaan vähän tokoa ja agilityäkin omilla esteillä vähän harjoiteltiin, Saarakin halusi kokeilla sitä Kingin kanssa. Oma tekoinen pöytä on kovin matala, mutta pääasiallisesti yritän saada Kingin tajuamaan ensin sen tarkoituksen. (pysähdys, eikä suora rynnistäminen yli. :D)  Katsotaan jos myöhemmin sitten kehitellään oikeamman kokoinen pöytä.  Paikallaan makaamistakin harjoiteltiin, kun häiriötä oli ”tarjolla”, aika tavalliseen tapaan meni, eli ihan ok.

Käväisimme myös lenkillä, noin 40min. Lenkki tehtiin metsätiellä ja Kingi juoksi vapaana. Takaisinpäin tullessa kokeiltiin ”koti-hakua”, itse en tiedä miten tämä lajin kuuluisi ihan oikeasti mennä. (en ole käväissyt missään treeneissä katsomassa tms.) Kuitenkin, me tehtiin niin, että ensin Saara piti Kingiä kiinni tien vieressä, minä hipsin metsään piiloon ja sitten Kingi päästettiin vapaaksi etsimään (/juoksemaan perään) mut ja sitten kun oli löytänyt niin käskin haukkumaan, ja kyllä siitä ääntä ihan hyvin lähti kun käski. 😀 Vaihdettiin osia, ja Saarankin Kingi löysi – ja ihan selvästi Kingi tykkäsi hommasta. 🙂

Mukava päivä kaikenkaikkiaan ja Kingi ainaki nautti seurasta, mutta kyllä sitä sitten nukuttikin, kun ”vieras” oli lähtenyt. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *