mätsäridebytointi.

En oo ihan varma, että kirjotetaanko se noin, mutta väliäköhällä.

Jokatapauksessa, tänään päästiin korkkaamaan meidän mätsäri/nlyjutut Ylöjärvellä, Soolohan on nyt jonkun 4,5kk.
Päästiin äidiltä taaaas Henriikan ja ihanan Unnin (okei hönö, oot säkin ihan kiva, kumminkin selität!) kyydissä sinne. Paikkana oli semmonen parkkihalli ja pihassa tajusinkin, että täällä on oltu myös joskus Kingin kanssa mätsäilemässä. =) Mut siis ihan kiva, kun ei ulkona tarvi olla, vähän siellä pöllys, mutta ei niin pahasti.

Mitään odotuksia ei ollu, pääasia että saatais vähän kehäharjotusta tulevaisuuden näyttelyitä varten ja tuomarin tutkiskelut menis aikalailla ongelmitta. Mut pakko myöntää, että mua kyllä silti vähän jännitti ennen kehää, että miten se menee… :—D Siitä on kyllä aikaa, kun on jännittäny mätsärissä. Kingiä kun on jo niin monta kertaa esittäny siellä.
Noh, siinä sitten odoteltiin ja päästiin kehäänkin jossain vaiheessa. Parina meillä oli semmonen kultsu. Soolo seisoi ihan nätisti ja pysyi jopa paikallaan siinä vaiheessa, nakkia naamaan vaan aina välillä. Juoksuosuus…. no, mentiin me ainakin kaks askelta raviakin !! Tuomari oli kiva, nauroi vaan pienelle ja arvasi heti, että se on just jonkun 4kk oleva pikkupentu:–)
Sitten häntäheiluu tuomarille ja ihanaaa, irtoavien naskalien kattomisessa Soolo vähän nojas taaksepäin, eli tätä vois harjotella vierailla ihmisillä vähän enemmän. Muuten se antoi kyllä hienosti kopeloida ja oli nätisti. Saatiin PUN nauha.
Toinen kyllä esiinty paaljon nätimmin, mutta Soolo oli vissiin vähän avoimempi ja tommonen nassikka.
Punaisten kehää odotellessa menikiin vähän pidempi tovi, mutta vihdoin kumminkin alkoi. Alku oli tosi lupaavaa, ajattelin, että pentu olis jo niin väsynyt odottelemisesta yms, et olis vähän hillitymmin. Mut mitäääh, tollahan virtaa piisaa. Seisomiset taas tosi hienosti, vaikka vieressä oli muitakin pentuja. Mut juoksut taas…. nyt se rupes kunnolla sooloilemaan, taisteli hihnalla ja leikki vähän muutenkin, Soololla oli ainakin kivaa=)))) ja kyllä yleisöstäkin kuulu hyväntahtoista naurua :—D
Unnilla meni kans kivasti, ne sai pienissä pennuissa punasen nauhan.

Oikeesti oli varmaan yks isoimmista mätsäreistä, missä oon ollu. Mitä, kuulinko, et siellä oli joku 300 osallistujaa. ;o Ihan jees. Mut siis nyt Soolollekkin teki hyvää päästä vähän tuommoseen koiratapahtumaan tutustumaan ilmaan, siellä se oli ihan iloisesti häntäheiluen, kaikkia ois pitäny välillä päästä moikkaamaan, jotkut taas ei kiinnostanu yhtään. Loppua kohti sit otti jo suht rennostikin.
Jeejeee kiva lopettaa hiihtoloma näin kivaan päivään ! Mut nyt on kyllä iiiiihan väsy, kun siellä meni niin kauan.

Niin ja mätsärin jälkeen käytiin vielä lähistöllä kuvailemassakin vähän pentuja, Soolosta tuli hienot seisomiskuvat ! Ja vähän oli kiva taas riehua wruumwruum! Ja unnistakin paaaaljon kuvia, laittelen linkkiä niihin myöhemmin.=)

/// TÄÄLTÄ löytyy lisää niitä kuvia:)

2 vastausta artikkeliin “mätsäridebytointi.”

  1. Tästä kyllä kasvaa ihan mielettömän komea poika! Tykkään valtavasti Soolon korvista, toivottavasti pysyvät juuri tuollaisena eivätkä käy pompsahtelee pystyyn 🙂

  2. Hihii, ehkä me muutamat näyttelytkin kehdataan kiertää 😉 Ja samaa mäkin toivon, ettei tarvis alkaa tappelemaan niiden kanssa ollenkaan, mutta tällä hetkellä ainakin näyttää munkin silmään tosi hyviltä nuo. :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *