keskiviikko on agilitypäivä.

Tänään matkattiin taas aksareeneihin bussilla, hetkeks hönölle ja sieltä sitten sinne hallille sen kanssa. :–) Ja saatiin taas hyviä neuvoja !

Agilityssä tehtiin kolmella – neljällä estellä pientä pätkää hypyillä ja putkella. Soolon kanssa pitäis harjotella enemmän odottamista ja paikallaoloa, kun tarvii koko ajan avustajaa sinne pitämään sitä, että kerkiää ohjaamaan sitä. (Mut mä oon niin laiska, koska se on mun mielestä niin tylsää reenata jotain paikallaoloa…..!)
Soolo alkaa jo oppia jotain ! Jotain perusjuttuja opeteltiin, irtoamista, takaakiertoa, valsseja (joita oli kaks melkein peräkkäin), sitten mun mieleen jälleen hautumaan se sylkkäri ja se toinen juttu… poispäinkääntyminen?
Leikittiin kans silleen kahdella lelulla, Soolo on kyllä niin kiva, kun se on niiiiiiin innoissaan niistä. Se käsissäkin näkyy välillä ja kiva sitten selitellä, että mulla on semmonen ihana pikkunen koilanpentu…. :—)))))

Sain Anna-Maijalta Janita Leinosen & Jaakko Suoknuutin ”Agility – pennusta mestariksi” – DVD:n. Jees, eiköhän tuosta oo apua kaikkiin ohjausjuttuihin, kunhan ehdin paneutumaan siihen kunnolla. :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *