pitkästä aikaa.

Oon vähä rajotellu tätä blokikirjottelua. Ollaan tokoiltu ja kaikkea aika useesti, mut se nyt on vähä tylsää niistä aina raapustella samaa juttuuu. Nyt on tää joululoma, yhteensä kiva melki 3 viikon loma jeejee. :–))

Eilen oltiin vähän treenailemassa agiliitelyä keskenään Elisan ja Manun kanssa. Kingikin pääsi mukaan piiiiiitkästä aikaa vähän agilityilemään!
Kingin kanssa tein samaa pätkää kuin Soolon kanssa. Alkuun se ei kuunnellu yhtään mitään, teki jotain omia kierroksiaan ja päästeli höyryjä mutta kun sain hanskaan niin oli oikein näppärä ja ai että mamma oli ylpee siitä!! Entinen KAMMOPUOMI niin nyt mentiin sitäkin sitten, alkuun vähän meinas jarruja, että en varmana tule, mutta parin kerran jälkeen meni ihan ite reippaasti ilman apuja. Olin niiin ilonen!! :–D Ja huomas Kingistäkin, miten se nautti, kun pääsi vähän liitelemään kun ei oo sitä iäisyyksiin tehnyt ! :> Kingi the agilitytykki. (no ehkei ihan 8D)

Tänään sain siis Elisasta videoijankin. Tehtiin paria suht helppoa radanpätkää, joista sit näkee ongelmat sun muut sähläykset hyvin videolta :–D
Tehtiin myös nyt puomia kokonaisena (eikä niinkun oon nostellut sooloa puomin päälle ja ottanut vaan puomin loppuosaa). Tajuaa nytten, että se ei osaa ees hakea sitä estettä yhtään, tai siis se ei osaa lähteä kiipeämään sinne kun ei olla sitä tehty oikein ollenkaan… mutta sentään ees jotain tajuaa tuon loppuosan suhteen.. Meillä on siis paaaljon töitä tehtävänä tänkin suhteen! :–))

Agiliitelyn jälkeen treenailtiin vielä vähän tokojuttuja, tai otettiin lähinnä videoo siitäkin ja tajusin kotona että plää melki pelkää seuraamista.. ;D Tässäkin vähän välillä kiirehdin niin ettei koira ehdi mukaan ja voisin olla taas rennompi liikkeissä ja kaikkea muuta kivaa. Solppo pomppujänis!

Ja koska mullon nyt ihan sairas ikävä kesää, on mun iihan pakko laittaa tähän vielä pari kesäkuvaa !


6 vastausta artikkeliin “pitkästä aikaa.”

 1. WOW Evie !!! Amazing !!! Really nice to see Soolo in agility and Obedience too !
  He’s super !
  What about A-frame and weave poles ?
  I have same problems with Elora in obedience , ’couse She’s barking too much , when She has to do static exercises ! But She’s so motivated and full of life… I understand that She’s loves more agility than obedience ! 😉
  Congrats again ! Ceci & Elora

 2. Thanks!(: We have started training weave poles, but these aren’t very good condition yet..perhaps in next video.. 🙂 And dog walk and A-frame are also under training.. same method but we haven’t training them so much yet. It was first time when Solo do the whole dog walk with stop in the end in this video, so we have much work to do with them! 😉

  Just same problems here. And also he do those jumps etc between heeling. 😀 But it’s important that he just enjoy to do! :–)

 3. … Happy to know that we have same problems ! In Italy we say ”Common bad thing is almost positive!” 😉

  What do you think about Elora’s last video on the weave poles ? Did you seen it ? 🙂

 4. Hahah, almost! 🙂 Thats pretty good way to think..

  Yes I have seen it in facebook. It was just great!! I can see that Elora know how to weave poles and goes everytime right gap(?) in the beginning. Great work! And only after 3 months training.. :–) Be proud and happy!

 5. 😀 ! Thanks ! Yes , with this method The dog choose always the right ”gap”…:)
  We teach only the first two poles … then, when the dog has learned to always make the correct ”gap”, we add another pair of poles … and so on …

  You can find all the steps on you tube searching ”Susan Garrett 2X2” ! 😀

  Thanks for the Elora’s page ! It’s great ! 😀

 6. Okeyy!(= I have at least heard to some extent about that method already, but thx for tip! :–))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *