miehet on putkiaivoja, miehet on metallia nahkahousuissa, miehet on loppuun asti pikkupoikia

pst, tiettekö mikä meikällä alkaa just…

!! LOMA LOMA !!

!! LOMA LOMA !!

<3 <3 <3

Ok, vielä lauantaihin asti jotain pientä kivaa ohjelmaa, mut ei kokeita eikä mitääään stressattavaa! Ok, työt alkaa heti maanantaina, mut ei koulua, ah.


tuitui huomaako ees että solppis tykkää mummista.

Tottistreenailua, oon innostunut jälleen! Ajattelin, että sillä välin kun me kriiseillään paikkamakuun parissa, voin ihan hyvin alkaa opettamaan jo korkeampienkin luokkien liikkeitä enemmän tosissaan, kun mitä pientä pohjailua ollaan pikkuhiljaa tehty.
Tänään kokeiltiin ekaa kertaa ohjattua noutoa kokeenomaisena. (Ollaan siis treenailtu suuntia erikseen suht pitkään jo parilla ruokakipolla, sekä merkille meno erikseen.) Ekalla lähetyskerralla merkille meno vähän hatara, tai jäi vähän turhan kauas merkin taakse. ?. Tai emmä tiiä, pitääkö sen olla ihan kiinni merkissä, mut ois siistimpi kun siinä ihan suoraan takana. Pieni täsmä merkki treeni muistuttelua, sit taas toimi ja pääsin jatkamaan kokeenomaiseen ohjattuun noutoon. Lähti hyvin ensin kaartamaan vasemmalle, sit kieppas jotenkin pikkusen keskelleppäin ja olin et apua, ottaako se keskimmäisen. Unohti kuitenkin ja haki vasemman kapulan suuhunsa ja upea palautus. :–) Uusiks sama homma ja nyt voisin sanoa, että loistava.
Tässä vaiheessa olin oikeen tyytyväinen, mutta samalla tuli selväksi, että voidaan vielä kumminkin treenailla suuntia erikseen vahvemmiksi, vielä ei tarvi tehdä tälläsiä noutojuttuja mukaan tässä, mutta kiva tietää, että se tajuaa noutaakin sitten ilman toista käskyä kun näkee vaan kapulan.

Tehtiin metallikapullala vaan pitoharjoituksia, vähän ällö se vieläkin on, mutta ei ihan mahdoton – tästä kertoo se, että Soolo yritti itekin tarjoilla metskua mulle sitten kun vähän relattiin välillä. Tästäkin tulee vielä kiva kapula, tai vieläkin kivempi mitä se nyt on!

Ruutu. Tässä laitoin vähän ruutunauhojen tyyppistä jollain hihnanliinoilla, kun sillon leirilläkin oli, niin aattelin et saanko vähän sekotettuu sitä niillä ja onnistuinkin siinä – se nimittäin jäi vähän pällistelemään niitä, että mitäs nää nyt on olevinaan. Mut lelupalkka ruudussa ja vauhdilla pinkoo jejeee. Sit treenailtiin sitä, että jätän koiran ruutuun seisomaan ja käsken kauempaa maahan – tässä saatiin edistystä kanssa, pystyin jo kauempaa käskemään maahan ja ilman käsiapua. Pallo lentää. Vähän nopeemmin se sais mennä vieläkin maahan – oon miettiny, et onkohan sillä jotain jumeja jossakin, kun noi on oikeesti nyt hidastuneet siitä mitä ne joskus oli.. pitäis viiä jonnekkin hierojalle tms.

KINGIKIN PÄÄSI tokoilemaan taas. Seuraamisjuttuja kivoja, se on niin sairaan kiva treenata sen kanssa nykyään – se on niiiiiin täpinöissään kun PÄÄSEE TEKEMÄÄN – toisin sanoen SAA RUOKAA. Seuraamiset ihan ok, pientä kääntelyä, mut kankee se on kun rautakanki verrattuna solppikseen, pepun käyttö vähän haussa, mutta parantunu se on huimasti ja INNOKAS, se pääasia! Mut ei se kestä yhtään pidempää seuraamista sen paremmin, alkaa tippuilemaan ja valumaan vanhaan opittuun käyttäytymismalliin vielä.
Ruudussa ihana – VARASTAA – mutkun sinne on niiiiiiin kiva mennä päästä jo!!! Sit pettyny ku ei pääsekään kun varasti. Kingillä oon pitäny ruokakippoo ihan siellä ja lähetelly sinne vaan ja isomies pinkoo minkä pääsee. Miksei se oo aina ollu noin ilonen tokokoira???!! Ei mun vika varmaan ainakaan…… eheeeehee. Nyt vaan saa ruokaa kokoajan niin KIVAA MISTÄ SAAN SEURAAVAKS SAFKAA. Ja aivan sama, onko se syönyt sekka sitten vai ei, silti nälkä.

PS. KUVAT ON TASAN VUOSI SITTEN OTETTU. Koitin valita sellasia, mitä ei oo vielä näkyny missään!

2 vastausta artikkeliin “miehet on putkiaivoja, miehet on metallia nahkahousuissa, miehet on loppuun asti pikkupoikia”

  1. LOOOOOOOOOOOOOOOOOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

    Ja arvaa mitä se tarkoittaa Evvvie? MEIDÄN PITÄÄ NÄHDÄ.

  2. SIII HEI NIIMPÄS MUUTEN TARKOITTAAKIN ! kuules tyttönen meiän pitää kehitellä jotain kivvvvvvvaaa joku päivä!! :—–)) LOMALOMALOMALOMA JEEJEEJEE.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *