mitenniin jalat maassa, ootko nähny kenenkää kävelevän ilmassa

sori nyt nää kaikki otsikot jostakin, mutkun en haluu normi AGIIIIIIIILITYYYYYY.

Agilityä parin viikon tauon jälkeen. Rataprofiili oli tosi kiva, jes kepit ja puomi! Molemmat meni oikeen hyvin, palkkailin heti puomilta vapautuksen jälkeen. Kepit otin silleen, että jätin puomille eka ja siitä sitten kepeille ja palkkasin. Tosi hieno! Sit vielä tehtiin uusiks puomin alastulolta kepit ja ja jatkettiin siitä suoraan, tein valssin 4-5 väliin, kuulemma persjättö helpompi ois, mutta toi vaan tuli niin luonnostaan, vaikka harjottelin sen persjätön siihen.. Kutosen eteen persjättö kyllä, kiire. Kymppi ja 11 esteillä propleemia. Takaakiertoon lähettäminen tapahtuu niin, että blokkaan riman EN SIIVEKETTÄ. Ok, se lähtee hyvin, mutta selkeempi ohjaus on noin. Seiskalle tehtiin joku jaakotuksen tapanen juttu (saman tyylinen, mitä oli MY -leirillä), mikä oli mulle kumminkin tosi hankala, valui valui vaan vaikka periaatteessa ihan selkee ohjaus.

Treenikaverin koiralla (jonka kyydillä kuljetaan treeneihin) oli parhaat päivät juoksuista meneillään, mut olin oikeen tyytyväinen, kun solppiksen menoon tällä ei ollut kumminkaan oikein minkäänlaista vaikutusta, teki oikein hyvin! Ainut, missä huomas, niin kun oltiin lämppälenkkeilemässä niin ihan karsee höyryveturi joka paikkaan – ei taida olla BH-kokeeseen vielä tänkään osalta asiaa :————DD Ok, aina pysähtelen ja kaikkea kun vetää ja sit taas vasta jatketaan, mut silti. Ehkä se joskus oppii hihnakäyttäytymisenkin kunnolla.

Ja tiettekö tää on nyt vaan niin pakko hehkuttaa, kun solppis oli niin sairaan söpö. Se sai lelun ja ravisteli sitä niin raivolla itekseen, kunnon tapporavistelut MURRMRRURUURUR NYT KUOLET RÄTTI. Söpis.
Koitettiin lopuks rataa nollana – menihän se. MELKEIN. Oikeesti voi lollero mitä säätelyä, tein kaikki ihan erilailla kun oltiin harjoteltu ja sen takia siinä tulikin ihan sairas hoppu joka paikkaan ja karseeta pelastelua.. ja unohin siinä nauraessani sitten ohjata vikan esteenkin, mikä oli kyllä kaikille muillekkin semmonen hupskeikkaa, mut muuten nolla paitti vika ! Hahahahaha niin hauskaa!! :—))

2 vastausta artikkeliin “mitenniin jalat maassa, ootko nähny kenenkää kävelevän ilmassa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *