hyvä ruoka, parempi mieli

Oon ollu töissä, nii een oo jaksanu kirjotella oikein mitään pitkään aikaan. Ja vklkin oli menoa täynnä, niin ei oo sit tultu koirailtuiakaan niin hirveen erikoisesti.

Eilen käytiin Jämzäilemässä Solperon kanssa. Ensin käveltiin 4km bussipysäkille (sairas, en oo koskaan tienny et noin pitkä matka siis oikeesti), bussiin reippahasti, joka tosin ajo rekan perässä meidän ohi HUPS jäi tielle ootteleen.
Kuski kiva, ei maksuu koirasta meno tai paluumatkallakaan, joten halpa reissu oli. Mukaan oli tullu paljon tuttuja jeee, vaikka jäikin vähän minimaaliseksi ainakin meidän osalta treenailut ja sosiaalinen elämä.

Alku oli järkkyä, kaikki teki kokoajan jotain niin häiriötä riitti ja ässä kävi kierroksilla. Pikkuhiljaa kumminkin sitä vähemmälle. Seuraamisessa sairas keuliminen. Pari söpöä noutoa, joissa kumminkin palautusessa se on vielä epävarma mun lähellä, tulee liian lähelle ja kapula valuu takahampaiden luo siinävaiheessa – ote sais olla vahvempi. Myöhemmin kuin tein vielä uusiksi, TYHMÄ koska enää ei muka osannut enää yy.
Sit tehtiin Jennan avustuksella pari jäävien treeniä. Luoksaria, jossa jenna käskytti. Ennakoi ihan hurjasti KÄSKYä. Joten tätä treenailtiin sitten, nyki edelleen. Tehtiin myös luoksarin stoppia. Sairas en tienny, että tässä ei saa olla molemmat – käsimerkki + käsky, joten pitää valita kumpi nyt.
Paikkamakuu IHAN HIRVEE. Tehtiin ryhmässä ja sairas toi eläin pitää ääntä.. oli ihan sairaan helppoo tasoltaan, palkkailin kokoajan. Vähän alko rauhottumaan, mutta ei siihen mielentilaan, mitä sen pitäis olla (ja on kotona). Jäi pahamieli näistä, vaikka tätä me nimenomaan tultiin treenailemaan.

Sää oli ihan karsee, joten lähdettiin sit sitä pakoon Jennan&Juulian kanssa Sulolle syömään pizzaa nomnom. Oli muuten hyvää ja tikkari kans. Paikkamakuiltiin sitten vielä vähän meidän ruokapaikassa kun sadesuoja. Tässä soolo paljon parempi jo, mutta siltikin epämäärästä vinkunaaa.
Ennen kotibussia vielä vähän suklaata ja hyvää sekin. Isi haki bussilta.

———–

Tänään oltiin Elisan, Tuikun&Manun kanssa lenkkeilemässä, Kingi mukana tietysti. Kingi ja Manu oli ihan sairaan ihania yhdessä, Kingi innostu niin kovin leikkimään sen kanssa, vaikka pappa harvoin oikeesti. Härnäs vaan TUU LEIKKIIN NYT HALUUN. Ihana <3. Mä niin tykkään joka päivä tosta koirasta lisää, vaikka sille ei mitään harrastussuunnitelmia enää juuri olekaan, mutta se on sairaan kiva kotieläin ja osaa kaikkeee ja helppo. PAITSI jos karkaa tyttöjen perään. Soololla oli hauskaa keppien kanssa. Ihan mukavaaa aikaaa! Lenkin jälkeen tehtiin pihassa vielä paikkis, Tuikku keskelle, Kingi ja Soolo sen sivuilla. Oikeesti SAIRAS MITEN PÄTEVÄ !! Soolo pysy kokoajan ja oli ihan helposti rauhassa. Kingi samoin, sitä palkkailin vähemmän. Yks 2min pätkä JEEEEE. Tän lisäks siis paljon, et palkkailin satunnaisesti ssillon tällön. Tää oli helppo, kun oma piha + lenkkiväsy koira, mut silti vähän häiriöö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *