kisavalmis?

Soolon äiti ja varsinkin mummi olivat loistaneet viimeviikonlopun agilityn SM-kisoissa. Vekki-mummi oli maksien SM6 ja Winxikin päässyt 50:n parhaan joukkoon 180 koirakosta, harmittavan hyllyn seurauksena toiselta radalta. Supersukulaisia!! ja superkasvis:–))
—–

Eilen oltiin aksatreenailemassa vähään aikaan – aina tuntuu, että viime treeneistä on iäisyys, kun pääsee taas radalle. Oli niin kivaa jälleen!
Oli niiiiin kovin vaikea päättää, että mennäänkö tänään treeneihin, vai Keuruulle mölliagikisoihin, mutta treenit vei sitten lopulta voiton..

Hönö oli valinnu meille yhden ykkösluokan hyppyradan täksi kerraksi, jota sitten tahkottiin. Tuntu itseasiassa alussa ihan helpoltakin, että tää vois sujua ihan oikeestikin ihan jees. Mutta oli siellä silti kummituksia muutama, valssit oli surkeita ja silleensä.
Voin nyt kotona treenailla noita tiukkoja kurveja jälleen, sain hyviä vinkkejä niiden suhteen, ihan vaan parilla esteellä. Solppis on nykyään niiiin taitava kepittelijä <3 sai monet kehut tällä kertaa, että noi kepit on ihan superit ja menee ihan sairaan kovalla vauhdilla. Ja ei tehnyt ainuttakaan virhettä!! (Tai no, siinä vaiheessa, kun ekalla kertaa rataa mennessä yritin saada kepeille, niin pisti komennushaukut, jotka se tekee aina silloin, kun ei oo ihan 100% varma, mitä sen pitäisi tehdä, eli "kielto".. Pieni pyörähdys ja sitten lähti hakemaan kepit tosi hienosti.) Olin niin ylpee mun pikkuvuhvesta <3 Tainnu auttaa meidän kotipihatreenit kumminki näihin aika valtavasti. Mulla oli korvien välissä pieni sellanenkin kammotus, että se ei varmasti nyt kepitä loppuun asti, kun ollaan harjoteltu vaan vaikeita keppikulmia neljällä kepillä, mutta se olikin ihan super!! Mun pitää muistaa, että AINA, kun koira tulee putkesta/pussista, niin ottaa se katseella mukaan, eikä unohtaa selän taakse.. Taas kävi moka siinäniin. Lopuks vedettiin rata nollana ja onnistuihan se. :--) ok, eka pikkuyritys oli aika säätö kun pasmat sekasin mutta heti tokalla sitten super :--D Mun valssit vaan taas olin hirveitä ja niin.. ehkä tää vielä joskus oppii ohjaamaankin kunnolla :--)) Saatiin lopuks vielä semmoset palautteet, että meidän pitäis hankkia lisenssi lähiaikoina ja lähteä hyppiksille kisailemaan!! Menee kuulemma niin hyvin. JOTEN JENNA, ehkä meidän ne pikkusuunnitelmat toteutetaankin!!! ;---)) Jos mä nyt uskallan.. mutta ensin päästävä mölleilemän muutamasti ainakin. ----------------- Viimeviikon perjantaina miittailtiin Jennan ja Juulian kanssa jämsässä without koissut. Oli kivaa vilkutella kuskeille ja joutua vartijan koppiiin tarkastettavaks, ettei oo pölliny mitään (johtu jostai johosta). Syömine ja kiipeily myös mukavaa. Lauantaina menin taas jämsään nyt Soolon kanssa. Treenailtiin Melkun&Eetun, sekä Juulian&Voiton kanssa. Saatiin iha hyvät treenit aikaseks. Paikkamakuuseen erityisen tyytyväinen. Ensimmäinen voiton kanssa, juulia piilossa. Mä palkkailin kokoajan, pari ääntä ja komennusta, mutta pysyi paikallaan. Myöhemmin Melkku myös seurautti Soolon ympärillä Eetua, jolloin pysyi myös. Palkkailin taas usein ja pidin harjoituksen tarpeeks helppona. Jäi hyvä mieli näistä, koska soolo pysyi kokoajan, eikä noussut kertaakaan. Näin sen pitäis aina mennä. Jossain välissä oli joku pidempikin - minuutin - paikallamakuu ja silloin alkoi vähän kuulumaan jotain vikinää.. mutta kyllä me tästä!! Pitää kotona myös muistaa treenailla taas niitä tosi pitkiä - 5min jne. Treeenien jälkeen tehtiin se tärkein - eli syötiin tuttuun tapaan daimjäätelööö NAMNAM oli hyvää. ------ Eilen tein myös lyhyen muistuttelu jäljen, joka oli n. 50 askelta. Lähinnä oman mielenvirkistyksen takia, että tätäkin vois taas tehdä. Soolo teki ihan ok - tosin ois voinu olla tarkempikin, mutta en jaksanu vanhentaa jälkee paljo ollenkaan, joten ehkä johtu paljolti siitäkin. Mutta ehkä taas aktivoidun tämänkin osalta, voisin ainakin! PS. Sorry kun ei oo kuvia. PPS. Oon superiloinen, kun sain nyt tuon kahenviikonsetin lisäks lisää töitäää ja rahaa kaikkiin kivoihi juttuihin sitten tulee myöhemmin kanssa! jEEEEEEEEE.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *