maijal oli karitsa

Musta tuntuu, että mun päivitykset on vähän agipainoitteisia? KOHTA ON JOULU. Múlla vaan ei oo kauheesti joulumieltä, kaipaan sellasta fiilistä mitä pienenä aina oli , sitä ootti aina ihan innolla koko joulukuun ja melkein marraskuunkin joulua aina vaan. Piparit sentään maistuu ja joulutähdet myös namnam.

Keskiviikkona kävin treenaamassa itekseni länkipohjan porukan treeneissä. Otin keinua, kontakteja ja sellasta parin esteen suoraa pätkää, missä kepit vikana. Soolo oli super ja pääsi rallittelemaan, kun sitä ei olla tehty vähään aikaan, saa juosta täysiä. Puomilla tein Lotan neuvomia juttuja, jatkoin liikettä jne. Tuli pari kertaa yli, uusiks ja ok. Juoksin täysiäkin ohi ja pysy. Keinulla jokunen toisto.
Myös Kingi pääsi vähän aksailemaan!! Sillä oli superkivaa, se ei irtoa minnekkään ja haahuilee kesken radan jonnekkin muualle, mut oli hauskaa!! XDD Naurattaa vaan, kun koira on niin urpo välillä. <3 Mun pikkuhöpsöpappani <3

Tänään saatiin sovittua Melissan ja Juulian kanssa yhteistreenit hallille. Valkkasin netistä illalla 1lk:n hyppyradan meille, 2h aikaa. Tuntu yllättävän hankalalta ruveta ite rakentelemaan rataa, mutta kyllä se sit onnistu, kun vähän muisteli, et miten tää menee! Hyppis oli suht helppo ja tollanen kivan vauhdikas. Meni ihan jees, mutta Soolo ei osaa hakea keppejä: meinas hakee puomia vaan. Hassu koira. Ohjaus sun muut oli kivan iisejä. Ei ois silti tullu nollaa kisoista.

Ratatreenin jälkeen tehtiin vielä pari kertaa puomia. Juoksin täysillä vaan ohi, koira pysyy!! Kerran näitten aikana sain korjata koiraa, joten ihan hyvä onnistumisprosentti! Soolo sai myös vähän muistella laatikkoa ja alastulollapyörittelyä ennen tätä, mallikoirana. Keinulla tehtiin aika monta toistoa, päähänjuoksuja eka pari kpl, niin että koira nostetaan pois. Sit sellai, et hiljennän vähän keinun alastulovauhtia ja yks ihan ”normikeinu”. Loppuun pari päähänjuoksua. Ei kannata varmaan ielä alkaa hirveesti enemmällä prosentilla tekemään noita räjäytyksiä, enemmän päähänjuoksuja vaan.
Keppejä treenailin erikseen vähän vielä, otin etäisyyttä jne. Ei jääny niin hyvä fiilis, mutta oma vika, kun treenaa liikaa. Soolo on hieno eläin ja tekee hienosti, mä vaan en osaa aina rajottaa.


Tuliko nälkä? Niin mullekki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *