omatoimitreenitHups, taisin unohtaa kirjoittaa torstain treeneistä. Tehtiin aika paljon kaikkea, koska meidän vuorolla oli vaan minä ja Iipu. Tehotreeniä Kaitsulta siis! Loput oli kasaantuneet myöhempään ryhmään. Mm. keinu sujui ihan hyvin, sekä sellasta jännää pyörittelyä. Soolo oli ihan näppärä!! En kyllä muista enää kovinkaan paljoa.
Kontaktit oli hirveitä, sen muistan. Soolo kuulemma jotenkin varoo A:lla alastuloa, en tiedä. Mietintään, onko se jotenkin kipeä vai tuleeko se vaan korkeaa virettään suoraa läpi sen? Oonko mä treenannut jotenkin väärin, enkä enää odota ja pidä yllä kontakteja? Mä oon pitkään olettanut, että se osaa ne kyllä. Mutta ei ne varmaan toimi ilman jatkuvaa huoltoa!!

Kaitsu ei päässyt paikalle tänään, joten pidettiin omatoimitreenit Ilonan ja Annikan kanssa. Koottiin aluksi rata meille, joka löytyi Iipun jostain agilehtisestä. Yllättävän kovaa hommaa toi radanrakennus, mutta saatiin me se kasaan! Rata näytti tältä:

Ei siis mitään kovin vaikeaa, just kivan simppeliä meille välillä. Aloteltiin koittamalla rataa suoraan, kun ei keksitty muutakaan. Soolo lähti neloshypyn jälkeen hakemaan jotain ihan muuta kuin A:lle? Jatkettiin putkelta ja nyt meni. Kontaktien kanssa palkkailin ruualla kontaktille kun oli ok, taisin uusiakin jotain. Kepeille haussa soolo haukahti taas pari kertaa (pysähdyin ite lähetyksen ajaksi?) Loppujuttu meni hyvin.
Alussa taas varasti lähdössä, murmur. Viime treeneissäkin palkkailin runsaasti pysymisestä ja niin tein nytkin, silti. Välillä lelulla, välillä ruualla.

Tauon jälkeen kokeiltiin vielä rataa uusiksi ja nyt ihan hyvä, tosin taisin ottaa A:n kontaktit taas uusiksi. Haki kepeille sikahyvin!
Aikaa jäi vielä, joten halusin tehdä kontaktiremppa treeni soolon kanssa. Siirsin putken puomin alta sen eteen mutkalle ja toisessa päässä oli aita. Soolo tuli yllättävän monta kertaa yli ja mulle jäi itelle aika huono mieli näistä, vaikka pysähtyihän se, vaikka juoksin täysilläkin välillä ohi. Suurinosa toistoista siis kuitenkin onnistui.
En tiedä nyt oikein, mitä tekisin. Kotona laatikolla jatkan ainakin esim. väärällä sanalla kutsumista (eli se on ainoastaan se OKEI, ei saa tulla millään muilla käskyillä.) Talvella on vähän vaikeampi treenata liikkeitä laatikolla, ulkona kylmä ja huono. Palkkailin kontakteilla nameilla taas maahan, en tiedä onko se kovin hyvä, mutta en halua olla palkkaamattakaan kokonaan, lelu taas on kömpelö?
Pitää ainakin ratatreeneissä ottaa nyt näille sellaset teho jutut, että vaikka pyörin ympyrää kontaktin jälkeen ja Solppis vaan tönöttää siinä. Mölleissä joku teki tällästä, näytti kivalta.


Mä aion nyt ottaa itteäni niskasta kiinni ja alkaa lenkkeillä koirien kanssa enemmän. Tänään aloitin, aamupäivällä pidempi lenkki. Kingin on laihduttava vähäsen ja Soolonkin on parempi saada kuntoa enemmän, vaikka ainahan se juoksee ihan sikana ja pysyy hoikkana. Kingi taas liikkuu suunnilleen saman, kuin minäkin. Välillä kyllä innostuu leikkimään pikkuveikan kanssa. Samalla mä parannan omaa kuntoa. Jee, aina yrittää tälläsiä, sit lopettaa viikon päästä. Mut ehkä mä nyt onnistun, ainakin yritän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *