Ja tulee sekin päivä kun lähdet lentämään

Maanantain treenit oli taas Kaitsun käsialaa. Saatiin ihan hyviä pätkiä ja pääsin tekemään myös aluevalmennuksessa harjoiteltua viskileikkausta sopivaan kohtaan: ja se toimii jee!
Soolon kontaktit toimi ihan jees, jossain välissä pelkäsin, että tulisi läpi, kun oli niin kovilla kierroksilla, mutta ei. Kepeillä teki ekalla kerralla sen, että tuli tokavikasta välistä läpi – pitää muistaa vedättää vähän edellä koiraa ne jatkossa, vaikka yleensä on kyllä kestänyt vaikka mitä häiriöitä kepeillä, esim. mun pujottelua sen takana tms.

Ilmoitin Soolon kisaamaan pitkästä aikaa sunnuntaina Jyväskylään, saa nähdä, millaista Sooloilua siitäkin taas tulee.. Pelleillään ja pidetään hauskaa ainakin vaan!
Tänään käytiin siis Juulian ja Voiton kanssa paniikkitreenaamassa kisoja silmälläpitäen. Nyt ehtii vielä pitää muutaman välipäivän agista. Tehtiin kontakteja ja vähän keppitreeniä. Siinä samassa vähän putki-kontakti erottelua. Kepeillä teki TAAS sen saman mokan, että vika väli pujottelematta, joskin tähän varmaan osasyynä se, että kepit loppui seinään, mutta silti !! Ei oo tehny vähään aikaan. Monta oikeinkin, mutta silti.. kyllä se osaa kuitenkin ne!
Kontaktit toimi tosi hyvin, jippii! Kunhan nyt vaan muistan itse tehdä ne samalla tavalla, kuin treeneissäkin. Soolo on saanu myös tosi paljon vauhtia niille, suorittaa paljon nopeammin, kuin joku aika sitten. Huomaa, kun en ehdi enää millään juosta sinne loppuun asti.. Vähän se meinaa välillä tulla vinoon lopussa, mutta sitäkin ollaan koitettu nyt treenailla ja opetella pikkuhiljaa pois.


Oon vihdoin saanut aikaiseksi vähän kehittää kestävyyskuntoa, kun Julia siitä meille piti vähän luentoa samaan aikaan, kun tehtiin piip-testi. Jääkaapin oveen juoksuohjelma, jossa joka päivälle pikkusen erilainen treenilenkki ja rasti ruutuun, kun on saanu aikaiseks tehtyä jotain – vähän kannustetta, koska tulee huono omatunto, jos ei saa pistää rukseja.. ;–)
Jännä huomata, että miten iso merkitys tollaisilla pienilläkin askelilla on, koska nyt jo parin viikon aikana oon saanu huomata kehitystä! Puhelimen ohjelman avulla saa nähtyä myös oman nopeuden / matkojen pituuden muuttumisen, mikä on kans mielenkiintosta! Mikä parasta, koiratki on ihan superinnolla mukana, tietty! Nyt pitää vaan jaksaa jatkaa !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *