kaikkeni yritän, jotta onnistuisin

Vuorelan Lotan treenit, enkä voi taaskaan sanoa muuta, kuin että LOISTAVAT TREENIT. Mä en oo oikeesti pitkään aikaan tehnyt noin paljon töitä onnistumisen eteen ja treenin jälkeen fiilis olikin ihan kaikkensa antanut. Mä en ois jaksanut enää enempää, mä tein kaiken niin hyvin, kuin osasin. Haluan oppia, koska tää on kivaa!

Ei osattu kaikkea, mutta opittiin lisää. Harjoitteluun ehdottomasti kontaktit. Niihin oma liike mukaan, ohjauksia putkeen, ohijuoksuja ja valsseja puomin jälkeen. Eli sama sävel taas, josko ens kerralla voisin näyttää, että me ollaan treenattukin nää vihdoin kuntoon? Oon jauhanut tosi pitkään, että pitäisi treenata noi kuntoon, mutta ei vieläkään osaa.

TIPSTIPS:
– peruuta takaisin kontaktin taakse, kun oot mennyt ohi. Älä juurru samoihin kaavoihin, vaan vaihtele, vapautatko heti ekalla, tokalla vai ihan heti.
– tee koiralle esim. putkeen ohjaus kontaktin alastulolla, jolloin sen pitää pysyä siinä, jos et oo vapauttanut sanallisella käskyllä.
– koiralle liikkeen merkitys kontakteilla pois, eli koira varmaksi ja itsenäiseksi suorittajaksi kontakteilla ohjaajan kärrynpyöristä huolimatta. Ohjaaja saa tehdä vaikka mitä ja koiralla on silti itsenäiset ja varmat kontaktit. Siinä meille tavoite!!
– videolla näkee, että soololla ei oo ihan selkeenä toi toiminta vielä päässä, että vielä pitää tehdä toistoja paljon ja vahvistella, että se tosiaan pysyisi siellä, vaikka mä teen jotain ihan muuta. Ja enhän mä oo noita sille siis opettanutkaan tarpeeks hyvin.

Rata oli meille aika haastava. Haastavampi, kun mitä ollaan nyt pitkään aikaan treenattukaan. Oli meillä sujuviakin pätkiä, esim. vedot putkiin sujui.
13-16 pätkää hinkattiin jonkin verran: Soolo ei tullut kunnolla kädenvaihtoon siinä mukaan ohjaavan käden puolelle, joten palkkailtiin siihen tulemisestakin ym. Saatiin kotiläksyksiksi opetella tollaisia kohtia nyt melko paljon. Ja ihan hyväkin treeni olisi!

Soolon tekeminen oli aika kivaa, itellä meinas puhti loppua huonosti nukutun yön jälkeen ja piti vaan jaksaa! Tai sit pitäis ruveta oikeasti kuntoilemaan! Kummankin!
Mutta oli kyllä taas tosi huipputreenit, Lotta on super ja haluan pian uudestaan! Opin taas niin paljon uusia juttuja ja huomaa, mitä kaikkea pitää treenailla ja miten.3 vastausta artikkeliin “kaikkeni yritän, jotta onnistuisin”

  1. Thanks Cecilia! These trainings are always so improving, because Lotta is so good trainer!! I like her style to guide how to do everything.

    Sarianne, mäkin tykkään ihan tosi paljon! Ollaan oltu pennusta asti jo ties kuinka monta kertaa ja aina haluun uudelleen mukaan, kun Lotta järkkäilee täälläpäin koulutuksia. Tulee aina sellanen treenifiilis, pakko saada lisää!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *