epistelyä tamperestissa

Matkattiin eilen Melkun & Eetun kanssa Tampereelle epiksiin. Ei ollut oikein kisafiilistä, vähän väsytti ja laiskotti. Oli kuitenkin huippukivaa päästä vähän kisailemaan, vaikka en kovin tosissani sinne mennytkään juoksemaan – ei kai jännittänyt tarpeeksi?:-D Mut oli kiva reissu, vaikkei ihan osattu suunnistaa, liikennevaloissa oli jännä ajaa.. Onneks ruoka pelasti!!

Mölliradan hyppäri oli melko helppo, ja suunnittelin hyvin rataantutustumisessa, että teen persjätön tohon tokavikan putken jälkeen, mutta se jäi sitten tekemättä, vaikka olisin ihan loistavasti kerinnyt tekemään sen.. ja ohjaus oli muutenkin vähän hukassa ja ”pelastelua”, kun meni kesken radan uusiksi oma suunnitelma. Ei hyvä. Muurilla mun oma liike pysähtyi kokonaan ja sit Soolokin teki tollaisen kiellon ja kiersi väärältä puolelta, eli TAKAALEIKKAUKSET TREENIN ALLE!
Vauhtia mun mielestä Soolosta löytyi tällä kertaa enemmän, mikä on tietty hyvä juttu!:) Soolo oli muutenki tosi hieno koiruus, omia mokia vaan!!
Soolo ois sijoittunut skapassa 2.sijalle, mutta mä olin kiltti ja selitin palkintojen jaossa, että me ollaan jo kisattu.. kun taisin ite vähän sekoilla ilmoittautuessa:D Harmi, olis tullu hieno pokaali ja kaikki!:DKiitos Melkku videoinnista!

Kisaavien rata oli joku 2lk:n tasoinen. Selvittiin siitä, mutta ongelmia oli kepeillä. Kepeille tultiin avokulmassa, mitä en oo eläimelle edes kunnolla vielä opettanut. Mutta muutenkin vika väli pujottelematta; keskitys herpaantui, mutta lopulta kuitenkin onnistunut.
KONTAKTIT TOIMI! Se oli se juttu, mitä lähdin hakemaankin. Jes. Juoksin muistaakseni ihan irti kontakteista ja jätin koiran sinne, suju ok. Vielä kun saisi niin, että voin vapauttaa koiran ollessani itse liikkeessä. Nyt rauhotuin kehumaan ym. kontakteilla.
Keinulla epävarmuutta, mikä ei ollut kovin yllätys viime kerran muistaen. En tiiä, oliko kovin reilua laittaa Soolo suorittamaan sitä, kun jokin siinä nyt mättää. Pitää alkaa tehdä paljon keinu treeniä ja saada sen olo mukavaksi sitä suorittaessa.

Keskiviikkona meillä onkin varattuna vihdoin hieroja-aika Soololle, joten siellä nähdään, missä kunnossa eläin on. Jotain pientä sieltä todennäköisesti löytyy, sillä esim. kaukoja tehdessä on välillä vinottanut takapää toiselle puolelle ym.

2 vastausta artikkeliin “epistelyä tamperestissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *