veikee päivä.

Tänään mentiin miittailemaan pitkästä aikaa Viiviä ja Juuliaaaa (tai mites se torstai olikaan… ;–))) Mummi heitti bussipysäkille ja sieltä matkattiin Jämsään. Bussiin Soolo menee jo itse tosi reippaasti, mutta pois tulo on vähän hankalaa kun ne rappuset sinne on semmoset, mutta onnistu hyvin kumminkin ja tottuneesti makoilee mun jaloissa siinä hyvin:) Viivi olikin jo asemalla vastassa ja Juulia tuli Voitto-espiksen kanssa pian myös.

Suunnattiin heti kentälle treenailemaan. Viivi oli ihana ja räpsi paljon kuvia meistä, kun ei ollut saanut Rommia mukaan tällä kertaa.

Saatiin ihan hyvät tottistreenit tehtyä. Soololla oli alkuun vähän hankaluuksia, häiriö treenit jääny vähän vähällee ja Voittoilija vähän kiinnosti ja sinne piti yrittää saada koittaa vilkuilla..

Seuraamiset ihan jees mallilla, pientä edistämistä ehkä kuitenkin havaitsettavissa.
Vöyhkäämiset kans poispois, välillä meinaa ruveta komentamaan. Ollaan alettu nyt enemmän treenailemaan liikkeestä maahanmenoa myös, se oppi sen tosi nopsasti ja hyvin jo ja rupes tarjoamaankin jo enemmänkin toistoilla.. namin kanssa menee hyvin ja suoraan, mut jos lelu kainalossa, niin maahanmeno asento menee vähän vinoks vielä, että ei osaa ihan kunnolla viel. Liikkeestä seisomista myös tehty pikkuhiljaa enemmän.

Saatiin myös hyvää harjotusta siihen chillailuun, sillä välin kun Voitto treenaili niin jouduttiin kattelemaan vaan, kielsin ja oltiin taas ihmeen hyvin hiljaa. Aina kun lelut oli esillä, niin sillon vähän nous kierrokset Solppanalla, kun parka joutuu vaan paikallaan oleskelemaan.
Luoksetulossa ennakointia, pitää palkkailla enemmän pelkästä odottamisesta, eikä pyytää luokse. Pitää myös alkaa pikkuhiljaa karsimaan käsiapuja pois eteentulosta, nyt kädet siinä reisien päällä ja välillä jopa lelu.

Paikkamakuuta kans tehtiin, hitsi pääs nousemaankin, mutta hyvin meni pääasiassa. Täs oon ollu tosi laiska, mut viimepäivinä kotonakin ottanu vähän enemmän treeniä tän suhteen.

Solppa ja Vote pääsi myös vähän leikkimään, hetken aikaa se ehtikin jatkua, ennenkun säikähdettiin, kun alko kuulua korviaraastavaa kiljuntaa. Voitto repäs sen ”lisäanturansa” (mikä se ees on oikeesti?) ilmeisesti johonkin kepakkoon, ilmoitti ainakin että nyt sattui ! Paranemisia pikkuselle tassuineen ;–)

Oli jälleen kivaaamukavaaa kivassa porukassa silleeen ! :–) Otetaan taas uusiks joku päivänen tässä ;–);–)

Takaisinpäin joskus neljän aikoihin jälleen bussille, matka meni jees ja pikavuoropysäkiltä jouduttiin kävelemään vielä 3,5km kotiin, mutta jaksopa jätkä sit vielä kotipihassakin riehua ja juoksennella – mistähän tota energiaa tolla oikein riittää???? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *