15.04.2008 – kototokoagi.

Tänään Kinkkuli oli vähän veijarituulella, joka vaan oikeastaan auttoi treeneissä.
Seuraamisia, liikkeestä maahanmenoa ja seisomista otettiin. Sitä sun tätä mahtui myös mukaan. Kivasti suju. Kaukokäskytkin meni tänään varmaan parhaiten tähän asti. Laitoin takapalkan koiran taakse ja sen jälkeen maahan – istu – nouse (seiso) ja se pysy paikallaan jopa seisomisessa! Aika upeeta. : D Varmaan eka kerta, kun se oli niin paikallaan, kun nyt. Jes. Ja sit vapautus takana oleville herkuille ja koira ampasee täysillä sinne. Toisella kerralla liikku pari askelta, mutta juu…
Paikallaan makaamiset suju tänään myös hyvin, melkein kaikki suju tänään hyvin. Nyt jälkeenpäin, kun muistelen, niin seuraamisessa oli jossain väliä vähän jotenkin heikkoa kontaktia, mutta siedettävästi mentiin. Pitää huomenna varmaan ottaa jotain sellaisia ihan minimini seuraamisia ja alkaa harjoittelemaan taas vähän helpompia juttuja välissä, niin eiköhän se seuraaminenkin ole kohta jotenki siedettävän näköstä. Pitäisi saada joku videoimaan joskus meidän tokoilua, niin näkis vähän, että miten toi menee. 😀
Hyppyjä ja keppejä sit kans vähän tehtiin ja poika innostuu koko ajan lisää touhuamaan mun kanssa. Toivottavasti kohta saataisiin taas kyytiä agilitytreeneihin ja sellai.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *