09.02.2009 – tokoilua.

Oon liukastellu moooonta kertaa tänään, kun piha ihan jäässä – eikä Kingikään oo niiltä kovin hyvin säilynyt.
Piha ihanan jäässä ja silleen.

Oon tyytyväinen, en oo harjotellu paikkamakuita ton kanssa taas pitkään aikaan ja nyt kun tehtiin, niin meni niiin hyvin. Okei, no, 2min ei oo kovin pitkä aika sinänsä, mutta silti! Tykkään tosta haukusta niin paljon, ainaki joskus, tänään se ainakin oli ihan mahtava.
Seuraamiset oli kans kivaa, koiralla oli jopa motivaatiota tehdä töitä – seuras ihan innokkaasti ja paikkakin on ihan ok. (välillä tosi hyvä ja välillä sit taas ei niinkäään, mut kyl se vielä paranee..) Sais ton nyt vaan pysymään vielä pidempiä ja pidempiä matkoja -imuteltu on ja semmosia, mut saa nyt nähä miten tää alkaa sujumaan. Harjoteltiin kovasti myös ihan perusasentoja, ongelmia tuottaa vähäsen taaksepäin ja sit kauemmas sivulle, muut menee mun mielestä hyvin.

Toivotaan, että torstaina päästäisiin agiliteraamaan sitten pitkästä aikaa – ikävä radalle :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *