14.03.2009 – Tampere KV

Huh huh, mikä päivä! Aamulla herätys ennen kuutta, Tampereella Pirkkahallilla oltiin vähän kahdeksan jälkeen. Kehiä odoteltiin jonkun aikaa, kun uroksia oli ilmoitettuna jopa 79, empä ole näin paljoa uroksia varmaan tainnut ennen nähdä. Kaiken kaikkiaan collieita oli ilmoitettuna 168. Ihan kiva syntymäpäivä oli. 😀

Kingi sikaili vähän kehän ulkopuolella, mutta kehässä se esiintyi kumminkin ihan kivasti, hyvä niin. Tuomarina oli Martin Van De Weijer Alankomaista, jolta saatiin Kingin kanssa EH.
Arvosteluksi saimme seuraavan:
4 years, in generall littlebit cause in type, rather good conformation, good suull (??) & foreface, expression not correct because ear carrace, good body, movement must be better, good coat & color & markings
..ja sama suomeksi:
4 -vuotias. Yleisvaikutelma hieman karkeahko. Aika hyvä rakenne. Hyvä runko & kuono. Ilme ei aivan oikea johtuen korvien asennosta. Hyvä runko. Liikkeiden tulisi olla paremmat. Hyvä turkki & väri & värimerkit.

Tuttujakin tuli nähtyä vähän useampiakin ja oli kyllä ihan kiva päivä. =)
Huomenna mennään sitten Aktiivicolliet ry’n järjestämään tottelevaisuuspäivään.


Autossa paluumatkalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *