05.05.2008 – höpöhöpö.

Njääh, viimeviikko oli säältään ihan mahtava, aurinko paistoi ja lämmintäkin riitti, välillä vähän liikaakin. Kingin kanssa vappulomalla puuhailtiin vähän kaikenmoista.
Nyt toi sää meni vähän kylmemmäksi ja sateiseksi, joten ei kovin paljoa olla oltu tänään ulkona.
Sisällä ollaan oltu ja harjoiteltu perusasentojuttuja, yritän saada Kingin perusasennon ja siihen liittyvät jutut nyt paremmiksi, aikaisemmin siihen en ole paljoa kiinnittänyt huomiota, mutta oon huomannut, että se auttaa paljon seuraamisessakin nyt, kun koira hakee sitä perusasentoa vierellä ja istuukin heti kun pysähtyy. (oli meillä ongelmana pari viikkoa sitten, että jäi seisomaan seuraamisen yhteydessä helposti, eikä istunut.)
Nyt olen siis ottanut ihan vain pari askelta ja sitten perusasento, käännös vasempaan ja perusasento jne. Nyt harjoitusta eniten tarvitsee se meille vaikein; asennon korjaaminen kun liikun itse koiran sivulla koirasta poispäin. Muuten Kingi kyllä siirtyy mukana ihan näppärästi. Vielä harjotellaan… : D

Ilmoittauduin tänään myös SCY:n nuorisotoimikunnan collie -leirille, siellä nähdään sitten joidenkin kanssa kesäkuussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *